20/12/2013

Bryo op Flanders' Top Meets Flanders' Future

Ongeveer 120 Bryo's, leden van Voka en klanten van BNP Paribas Fortis kwamen woensdag 27 november samen op een exclusief evenement in Gent.

 

Over Bryo

Bryo, staat voor Bright & Young, het is het stimulerings- en begeleidingstraject van Voka voor jonge, gedreven mensen die goesting hebben om hun idee in de praktijk om te zetten. BNP Paribas Fortis is al vier jaar structureel partner.

 

Flanders' Top Meets Flanders' Future

In de Aula van BNP Paribas Fortis in Gent vertelden vijf van die jonge ondernemers van het Vlaanderen van morgen over het reilen en zeilen van hun prille ondernemerschap. Dit evenement, gekaderd in het stimulerings- en begeleidingstraject, wou deze Bryo's vooral laten delen in de ervaring en het netwerk van de Vlaamse topondernemers van vandaag.

 

Eric Kenis, de projectdirecteur van Bryo, opende de avond met een overzicht van de resultaten van zes jaar Bryo. En die zijn indrukwekkend:

  • 800 deelnemers werden en worden begeleid;
  • 283 start-ups zijn gerealiseerd;
  • 622 FTE'S gecreëerd aan tewerkstelling binnen deze projecten.

   

  Prof. Dr Patrick Kenis, decaan van de Antwerp Management School, gaf een boeiende lezing over de economische toekomst van ecosystemen en clusters.

   

  En André Duval, oprichter van één van de grootste communicatieagentschappen van België, gaf zijn verfrissende visie op de toekomst van het ondernemerschap.

   

  De conferentie werd afgesloten met een walking dinner, met uiteraard de uitgebreide mogelijkheid tot netwerking en uitwisseling van ideeën.

   

  Bryo en BNP Paribas Fortis

  BNP Paribas Fortis wil jonge ondernemers maximaal ondersteunen. Niet alleen door kredieten te verstrekken aan ondernemers, maar ook door steun te bieden aan jonge mensen die hun eigen zaak willen opstarten. Daarom zijn we partner van verschillende initiatieven die het ondernemerschap in België promoten.

   

  Meer weten over Bryo

  Ontdek de Startersaanpak van BNP Paribas Fortis