31/05/2013

 

Bruisende finale van Plankgas in Antwerpen

 

Katrina Naaiatelier, Villa Caffè, U-Planet, HandyCare en DiaLounge stelden op maandag 13 mei hun ondernemingsplan voor aan een beslagen jury.

HandyCare won. Het team uit de 6e handelsklas van de Visitatieschool uit Mariakerke, presenteerde een specifiek opleidingscentrum voor andersvaliden.
De jury loofde het goed uitgewerkte ondernemingsplan, de boeiende presentatie en het grote inlevingsvermogen: drie leden van het team hadden zich een dag lang in een rolstoel verplaatst, een leerrijke en confronterende kennismaking met de wereld van rolstoelgebruikers.

DiaLounge, het team van 6 Ha van het Sint-Jan Berchmanscollege in Avelgem, won de creativiteitsprijs voor hun originele restaurant voor diabetici.

BNP Paribas Fortis wil de lokale economie maximaal ondersteunen. Niet alleen door kredieten te verstrekken aan ondernemers, maar ook door steun te bieden aan jonge mensen die hun eigen zaak willen opstarten. Daarom zijn we partner van verschillende initiatieven die het ondernemerschap in België promoten. Zoals VLAJO, LJE, Plankgas, Battle of Talents en het Bryo-project.

 

Meer weten over Plankgas.