04/01/2013

 

Ontmoet ons op Agriflanders 2013

 

De tweejaarlijkse land- en tuinbouwbeurs Agriflanders is een vast begrip geworden in Vlaanderen en ver daarbuiten. Vier dagen lang vormt de beurs dé ontmoetingsplaats voor ondernemers en leveranciers uit de agrarische sector en het grote publiek. De beurs lokt ruim 80.000 bezoekers.

 

Focus op veehouderij

De achtste editie van de beurs vindt plaats van donderdag 10 tot en met zondag 13 januari 2013 in Flanders Expo Gent. Ze zoomt vooral in op de veehouderij in al haar facetten en mechanisatie op erfniveau. De veehouderij vertegenwoordigt immers bijna 60% van de totale eindproductiewaarde in Vlaanderen.

 

Informatie en vertier

Verspreid over alle 8 hallen van Flanders Expo stellen ruim 320 Vlaamse, Waalse en buitenlandse exposanten u hun producten en diensten voor. Daarnaast worden tal van studiedagen, seminaries en veeprijskampen georganiseerd en is er animatie voor groot en klein. Op zaterdagvoormiddag vindt een jobbeurs plaats en op zaterdagavond kunt u de verkiezing van de Schoonste Boerin van Vlaanderen bijwonen.

 

Het agrarische aanbod van BNP Paribas Fortis

Ook wij zijn aanwezig op Agriflanders 2013. Al tientallen jaren staat onze agrarische divisie land- en tuinbouwondernemers bij met financiële producten en diensten op maat van hun specifieke behoeften. Kom naar onze stand en maak kennis met ons agrarische aanbod.
U vindt ons in Hal 1, standnummer 1122.

 

Alle praktische informatie over de beurs vindt u op www.agriflanders.be