4/12/2012

 

Kies Easy banking tot ‘App van het jaar'

 

Wordt Easy banking ‘App van eigen bodem 2012'? U beslist

Easy banking voor iPhone en iPad heeft de 100.000 downloads al ruim overschreden. Tegelijk blijven de waarderingen onverminderd hoog. De ruime meerderheid van de klanten gebruiken het frequent naast PC banking. Easy banking vereist als mobiel verlengstuk van PC banking immers een PC banking-contract.

Zopas werd Easy banking ook gelanceerd in Google Play waar het de eigenaars van smartphones en tabletcomputers met het besturingssysteem Android zal verleiden.

 

Uiteraard is dit publieke succes de mooist denkbare beloning. Maar de uitverkiezing van Easy banking tot ‘App van eigen bodem' betekent ook een leuke bekroning. Voor een keertje mogen wijzelf en onze klanten chauvinistisch zijn en Easy banking als ‘App van eigen bodem' in de prijzen stemmen. Dat kan tot 9 december om middernacht op www.sitevanhetjaar.be

Meteen maakt u kans op mooie prijzen. Vandaar onze uitnodiging: klik op de link hieronder en geef uw gewaardeerde stem aan Easy banking.

 

Leuke prijzen voor slimme stemmers

Wie zijn of haar stem uitbrengt, kan meedingen naar de superprijzen van Clickx. Daarvoor hoeft u enkel een wedstrijdvraag en een schiftingsvraag te beantwoorden. U maakt meteen kans op mooie prijzen met daaronder blitse hoofdtelefoons, mediaplayers, online radio's, Spotify-accounts om ook offline onbeperkt naar muziek te luisteren enz.

 

Stem Easy banking tot App van het jaar