SPAREN EN BELEGGEN

Flexinvest

Start heel eenvoudig met beleggen

Beleggen kan al vanaf 30 euro per maand. Laat uw spaargeld niet liggen, in geen tijd belegt u automatisch het door u gekozen bedrag. U wilt weten wat de mogelijke opbrengsten zijn? Maak een simulatie, vergelijk met de opbrengsten van een spaarrekening en open een plan.

VIDEO
Beleggen was nog nooit zo gemakkelijk
Begin met beleggen

BELEGGEN

Beleg zoals u het wilt

Vanaf 30 euro per maand

Beleggen doet u al vanaf slechts 30 euro per maand, ook grotere bedragen zijn mogelijk. U kiest zelf het bedrag en u wijzigt, pauzeert en stopt wanneer u het wilt. Beleggen is er voor iedereen, start vandaag nog!

Volgens uw voorkeuren

Voorzichtig, evenwichtig of gedurfd? Beleggen doet u volgens uw wensen. U kiest uit onze drie fondsen in het totale aanbod en bepaalt zo zelf het risico van uw belegging.

Schrijf online in

Inschrijven was nog nooit zo gemakkelijk, dat doet u online. U kunt ook perfect uw belegging opvolgen in Easy Banking Web en Easy Banking App. U weet precies waar u aan toe bent met uw beleggingsplan.

Maatschappelijk verantwoord beleggen

Vandaag staat onze planeet en haar bewoners voor talrijke uitdagingen: denk maar aan armoede, vervuiling, klimaatverandering, maar ook sociale en ethische vraagstukken … Thema’s die ons allen raken.

U kunt kiezen uit drie fondsen die rekening houden met deze thema’s, maatschappelijk verantwoord beleggen dus. Met uw keuzes maken wij samen het verschil voor onze planeet en onze gezamenlijke toekomst.

BELEGGEN

Kosten en belastingen van het beleggingsplan

Hoeveel kost dit beleggingsplan?

Het beleggingsplan is gratis, ook de stopzetting. U betaalt wel instapkosten elke keer u een bedrag in uw gekozen fonds belegt: maximaal 2,50 procent op het belegde bedrag. De lopende kosten zijn elk jaar verschillend en worden ingehouden op de waarde van het fonds.

Waarom moet u instapkosten betalen?

Deze kosten betaalt u als u één of meerdere deelbewijzen van een fonds aankoopt. De bank rekent deze kosten aan voor de commercialisering en de professionele ondersteuning die u krijgt als u inschrijft op een fonds.

Welke belastingen moet u betalen?

Roerende voorheffing: bepaalde fondsen kunnen voor meer dan 10 procent in schuldvorderingen belegd zijn. Bij de verkoop van deze fondsen betaalt u hierdoor 30 procent roerende voorheffing op de meerwaarde van deze schuldvorderingen, dus op slechts een deel  van uw eventuele totale meerwaarde.

Taks op beursverrichtingen (TOB): u betaalt geen TOB bij instap. Bij uitstap – dus als u verkoopt – betaalt u 1,32 procent TOB voor kapitalisatiedeelbewijzen met een maximum van 4.000 euro. Deze taks betaalt u op de waarde van uw belegging op het moment van de verkoop. Deze informatie geldt voor de gewone belegger in België en kan later nog wijzigen.

Maak een simulatie en kies uw persoonlijk beleggingsplanMaak uw simulatie

Lees meer over beleggen

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: