SPAREN EN BELEGGEN

Starten met beleggen

PRAKTISCH

Haal meer uit uw spaargeld

Hebt u spaargeld? Een voldoende buffer voor onverwachte uitgaven? Doet u al aan pensioensparen en langetermijnsparen? Dan kan beleggen een oplossing zijn voor uw geld: doe uw voordeel met een mogelijk hogere opbrengst.

UW VOORDELEN

Zorg voor uw koopkracht

De rente op de spaarrekening ligt lager dan de jaarlijkse inflatie. Uw geld wordt dus minder waard.

Met een belegging heeft u de mogelijkheid om uw koopkracht op peil te houden en eventueel te vergroten. Houd er rekening mee dat een belegging altijd met risico’s gepaard gaat.

MEER INFO

Volg uw beleggingen met Easy Banking Web en App

Van eenvoudige beleggingen, zoals Flexinvest, tot meer complexe producten, elke belegger kan zijn beleggingen opvolgen via Easy Banking Web en App. Onder ‘Beleggingen’ vindt u al uw beleggingsproducten. Zo gemakkelijk is dat.

BELEGGINGEN

Investeringen die bij u passen

Voordelig sparen

Voor u echt gaat beleggen, doet u het best zoveel mogelijk aan pensioensparen en langetermijnsparen, die beide fiscaal interessant zijn. Kies daarom voor een aanvullend pensioen en doe uw voordeel met belastingvermindering tot 25 of 30 procent op uw stortingen. Dat kan al vanaf 30 euro en nu starten is volgend jaar uw eerste belastingvermindering.

Financiële bescherming

Wilt u uw eigen toekomst financieel veilig stellen of één of meerdere dierbaren beschermen? Beleggen in een financiële verzekering verzekert een toekomst zonder zorgen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor kapitaalbescherming/risico. U kiest een begunstigde en geniet van gemoedsrust met onze partner AG.

 

BELEGGINGEN

Beleggingen die bij u passen

 • Beleggen vanaf 30 euro per maand

  Investeren ligt binnen ieders bereik. Begin vandaag...

  • vanaf 30 euro per maand
  • snel en eenvoudig online inschrijven
  • toezicht op uw beleggingen met Easy Banking App of Easy Banking Web

  Ontdek Flexinvest

 • Beleggen met advies van de bank

  Wilt u investeren maar weet u niet hoe? Onze specialisten geven u graag beleggingsadvies

  • snel en efficiënt
  • gebaseerd op uw persoonlijke situatie
  • rekening houdend met uw doelstellingen, kennis en ervaring

  Ontdek Easy Investment Advice

BELEGGEN

Actualiteit

Nieuws en weetjes voor beleggers

Volg de financiële actualiteit en blijf op de hoogte van de actualiteit over beleggen, van wettelijke verplichtingen, fiscaal nieuws tot interessante opportuniteiten. Dan bent u altijd helemaal mee. 

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: