SPAREN EN BELEGGEN

Gestructureerde producten

Gestructureerde obligatie

Een gestructureerde obligatie, ook wel Structured Note genoemd, is een hybride instrument dat over het algemeen door een financiële instelling wordt uitgegeven. Het combineert complexe financiële technieken om een rendement te bieden dat gekoppeld is aan de prestaties van een onderliggend actief, zoals een beursindex of rentevoet. De looptijd ligt altijd vast en het belegde kapitaal (zonder kosten) wordt op de eindvervaldag voor 100% terugbetaald, behalve in geval van faillissement of wanbetaling van de emittent. Meer informatie vindt u in de kennisfiche 'Wat zijn gestructureerde producten met 100% kapitaalbescherming op de eindvervaldag?'.

Afgeleid instrument

Ook dit hybride instrument wordt over het algemeen door een financiële instelling uitgegeven. Het combineert complexe financiële technieken om een rendement te bieden dat gekoppeld is aan de prestaties van een onderliggend actief, zoals een beursindex of rentevoet. De looptijd ligt altijd vast maar het belegde kapitaal is op de eindvervaldag niet beschermd. In bepaalde gevallen is het maximale verlies wel beperkt tot een bepaald niveau. Meer informatie vindt u in de kennisfiche ''Wat zijn gestructureerde producten zonder 100% kapitaalbescherming op de eindvervaldag ?'.

Opvolging van onze gestructureerde producten

Om meer te weten te komen over onze gestructureerde producten, lees zeker Gestructureerde obligaties en afgeleide producten en  Gestructureerde verzekeringsproducten (tak 23).

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: