SPAREN EN BELEGGEN

Financiële bescherming voor dierbaren

Het leven kan onvoorspelbaar zijn. Dan komt het erop aan om uzelf of een dierbare te beschermen en uw financiële toekomst of die van uw partner, kind of kleinkind veilig te stellen.Ontdek alle mogelijkheden met een individuele levensverzekering, waarbij u telkens een begunstigde kunt aanduiden. U vindt alle wettelijke informatie op de webpagina’s van de verschillende levensverzekeringen. 

 • Future Invest Bon

  Beleg met Future Invest Bon, een tak 21-levensverzekering, 8 jaar en 1 maand zonder risico’s te nemen met uw spaargeld.

  Future Invest Bon

 • Smart Invest Portfolio

  Speel in op actuele beleggingsthema’s met Smart Invest Portfolio, een tak 23-levensverzekering. U belegt voor een bepaalde duur, en met volledige of gedeeltelijke kapitaalbescherming. Mogelijk vanaf 2.500 euro.

  Smart Invest Portfolio

 • Easy Fund Plan

  Beleg in het Easy Fund Plan, een levensverzekeringspolis op langere termijn van tak 23, voor een potentieel hoger rendement met een berekend risico. Deze belegging is beschikbaar vanaf 30 euro per maand, of een eenmalige premie van ten minste 2.500 euro.

  Easy Fund Plan

Ook interessant voor u

Andere oplossingen

 • Nog meer bescherming?

  Wat bij overlijden of een ongeval? U wilt meer financiële bescherming? Kies nu voor een overlijdens- of levensverzekering voor meer zekerheid.

  Bescherm uw dierbaren

 • Bescherm de toekomst van uw kind

  U wilt sparen voor uw kind? Uw kinderen meer bescherming bieden? Geef hen een financieel duwtje in de rug en start nu met sparen.

  Spaar voor uw kind

 • Een zorgeloze oude dag

  U wilt een zorgeloze oude dag? Ontdek alle mogelijkheden om een mooi pensioen op te bouwen. Kies voor een aanvullend pensioen en doe uw voordeel met belastingvermindering tot 25 of 30% op uw stortingen.

  Start met pensioensparen

Alles over het thema gezin

Onze artikelen gaan over een hele reeks gezinsvraagstukken en proberen een antwoord te geven op een aantal van uw vragen: hoe bereidt u zich voor op de komst van een kind, hoeveel moet u begroten voor de opvoeding, enz.

Artikels over familie
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: