LENEN

Renovatielening (lening op afbetaling)

PRAKTISCH

Financier uw werken

Wilt u uw huis omtoveren volgens uw eigen wensen? Keuken of badkamer verbouwen? Dit is mogelijk met onze Renovatielening.

UW VOORDELEN

Een interessante rente

Onze Renovatielening geeft u de mogelijkheid uw werken te financieren tegen een aantrekkelijke rentevoet, tot 3 maanden na de factuurdatum.

MEER INFO

Alles kan online

Van simulatie, aanvraag tot ondertekening (na aanvaarding van uw aanvraag): het kan makkelijk, veilig en volledig online. Wilt u advies of hebt u begeleiding nodig bij uw aanvraag? Een adviseur-expert staat voor u klaar. Bel ons op het nummer 02 433 41 36 of maak een afspraak in uw kantoor.

Maak al uw verbouwplannen waar

Met de Renovatielening kunt u, afhankelijk van uw behoeften, tot 130% van de waarde van uw werken lenen voor kredieten tot 50.000 euro. En tot 110% voor kredieten vanaf 50.000 euro tot maximaal 150.000 euro.

Met een Renovatielening (lening op afbetaling) verbouwt u meer dan u denkt

Ga voor extra wooncomfort en financier uw renovatiewerken tegen een interessant tarief!

Waarvoor kunt u lenen?

Keuken, badkamer, nieuwe vloeren, installatie van lift, elektriciteits- en rioleringswerken, timmer- en schrijnwerken, schilder- en behangwerken, zandstralen van de gevel … én bijna alle buitenwerken: terras, zwembad, tuinhuis …

Wat hebt u nodig bij de aanvraag?

Houd de factuur, uw id-kaart, bankkaart met kaartlezer en rekeningnummer, en een bewijs van uw inkomsten en uitgaven klaar. U kiest zelf het bedrag en de looptijd (binnen de wettelijke limieten).

Een hoger bedrag lenen

Tot 50.000 euro kan u online aanvragen. Wilt u meer dan 50.000 euro lenen? Dat kan. Maak een afspraak in uw kantoor of via ons Easy Banking Center om uw aanvraag in te dienen.

Wat is het verschil tussen EPB en EPC?

EPB staat voor Energieprestatie en Binnenklimaat. EPC staat voor Energieprestatiecertificaat. Het EPB is een uitvoerige beschrijving van alle materialen en installaties die gebruikt zijn bij een nieuwbouw of verbouwing, en gaat na of uw woning voldoet aan de energetische vereisten. Het moet door een EPB-verslaggever opgesteld worden bij een nieuwbouwproject of een verbouwing.

Een EPC geeft het geschatte energieverbruik aan van uw woning en hoe energiezuinig ze is. Het moet door een Energiedeskundige type A opgesteld worden bij het verkopen of verhuren van een woning.

Vraag uw Renovatielening aan in 3 stappen!

1

Maak een simulatie en vul uw aanvraag online in

2

Uw aanvraag wordt binnen de 2 werkdagen behandeld

3

Zodra uw lening aanvaard is, storten we het geld op uw betaalrekening, op de door u gewenste dag

Een Renovatielening nodig?Simuleren & aanvragen

Wilt u persoonlijk advies?

Wacht u op een offerte, hebt u nog wat meer tijd nodig of weet u niet goed welk krediet het beste past bij uw project? Wilt u advies of hebt u begeleiding nodig bij de aanvraag? Een expert-adviseur staat voor u klaar.

Bel ons op het nummer 02 433 41 36 of maak een afspraak in uw kantoor.

Maak een afspraak

Ook interessant voor u

 • Een verbouwing: hoe begint u eraan?

  Een nieuwe badkamer, een nieuwe keuken en een likje verf kunnen voldoende zijn om een oude woning op te frissen en te moderniseren. Afhankelijk van de werken die u wilt uitvoeren, bestaan er verschillende financieringsoplossingen. We stellen ze u graag voor, met alle voor- en nadelen.

  Meer weten

 • Ontdek alles over energiebesparend verbouwen

  Om de energiefactuur van uw toekomstige nieuwbouw of gerenoveerde woning te verminderen, wilt u energiebesparende werken uitvoeren. Een goed plan, maar waar begint u? Wat is het verschil tussen EPB en EPC? Ontdek alles over energiezuinig renoveren, financieringsoplossingen, belastingverminderingen en premies.

  Meer weten

 • Premies en subsidies

  Hebt u nood aan een financieel duwtje in de rug voor uw verbouwings- of renovatiewerken? We zetten de voornaamste steunmaatregelen van de verschillende gewesten op een rij.

  Meer weten

IN VIDEO
Uw woning renoveren
U wilt in uw woning energiebesparende werken uitvoeren. Een goed idee! Maar hoe pakt u dat aan?

Andere oplossingen op maat

 • Energielening (lening op afbetaling)

  Isolatie, zonnepanelen, een groendak, waterbersparingssysteem… Wilt u het energieverbuik van uw woning verlagen en het wooncomfort vergroten? Financier uw werkzaamheden dan tegen een aantrekkelijk tarief. De simulatie en de aanvraag doet u eenvoudig online!

  Ontdek de Energielening

 • Hypothecair krediet

  Uw vastgoedproject financieren? Ons hypothecair krediet is uniek op de Belgische markt, en kan aangepast worden naargelang uw financiële situatie. Kiest u voor een groen project ? Dan geven we ook groen licht voor voordelige rentevoeten.

  Ontdek het hypothecair krediet

 • Verzeker wat voor u belangrijk is

  De brandverzekering Top Woning van AG biedt u gemoedsrust Deze brandverzekering dekt uw woning en inboedel, maar ook zonnepanelen en tuinhuisje. En dat zonder extra premie. Deze brandverzekering stelt u in staat om in het geval van schade opnieuw te bouwen volgens de geldende milieunormen. U geniet bovendien van een 24u/24u assistentie.

  Ontdek de verzekering Top Woning

Bescherm uzelf en uw naasten

Het leven is onvoorspelbaar. Bescherm uzelf en uw naasten tegen financiële problemen met de Verzekering Lening op Afbetaling en de Werkloosheidsverzekering.

 • Facultatieve Verzekering Lening op Afbetaling van AG

  Met de facultatieve Verzekering Lening op Afbetaling van AG, een collectieve verzekering (tak 21), sluit u een Lening op Afbetaling af zonder uzelf of uw naasten in financiële problemen te brengen bij invaliditeit of overlijden.

  Ontdek deze verzekering

 • Facultatieve Verzekering Werkloosheid van AG

  Beperk de financiële impact van onvrijwillig jobverlies door de aflossing van uw Lening op Afbetaling tijdelijk op te vangen met een facultatieve Verzekering Werkloosheid van AG, een collectieve verzekering (tak 16).

  Ontdek deze verzekering

Wettelijke informatie

Energielening - Kredietvorm: Lening op Afbetaling. De bepalingen inzake consumentenkrediet uit hoofdstuk 1 van titel 4 van boek VII Wetboek Economisch Recht zijn van toepassing. Omvat alle energiezuinige werken in de woning, onder meer de aankoop en plaatsing van raamwerk en dubbele beglazing, verwarming en stookketels, isolatiematerialen, zonnepanelen, energieaudits, plus alle andere materialen en werkzaamheden bestemd voor energiebesparingen in de woning. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door AlphaCredit NV, kredietgever, Warandeberg 8 bus 3, B-1000 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0445.781.316. Verbonden agent: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702.

Renovatielening - Kredietvorm: Lening op afbetaling. De bepalingen inzake consumentenkrediet uit hoofdstuk 1 van titel 4 van boek VII Wetboek Economisch Recht zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door AlphaCredit NV, kredietgever, Warandeberg 8 bus C, B-1000 Brussel, RPR Brussel, BTW BE0445.781.316. Verbonden agent: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702.

Kredietvorm: hypothecaire krediet met (on)roerende bestemming. De bepalingen met betrekking tot hypothecair krediet in hoofdstuk 2 van titel 4 van boek VII van het Wetboek van Economische Wetgeving zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis NV, kredietgever, Warandeberg 3, 1000 Brussel - RPM Brussel - BTW BE 0403.199.702.

De brandverzekering Top woning is een verzekeringsproduct van AG aangeboden door BNP Paribas Fortis. Voor de exacte omvang van de garanties raadpleegt u de algemene voorwaarden van dit product die u vindt op bnpparibasfortis.be en in al onze kantoren. U kan ze ook verkrijgen via het Easy Banking Center op het nummer 02 762 60 00.

AG Insurance (afgekort AG) NV - E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be - RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849 - Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: