LENEN

Private Lease, autoleasing voor particulieren

PRAKTISCH

Voordelige autoleasing

Private Lease, ons autoleasing aanbod voor particulieren? Da’s rondrijden met een nieuwe auto, volledig samengesteld naar uw keuze en behoeften, tegen een voordelig maandelijks bedrag, alles inbegrepen*!

UW VOORDELEN

In alle gemoedsrust

De gebruikskosten, zoals banden, het jaarlijks onderhoud, herstellingen, verzekeringen … zijn allemaal inbegrepen in de maandelijkse huurprijs! Ja, leasing is een synoniem van gemoedsrust.

MEER INFO

Leasing, iets voor u?

Wilt u meer informatie over Private Lease? Onze adviseurs staan voor u klaar. Maak telefonisch of online een afspraak.

Altijd de juiste keuze!

Twijfelt u over het type wagen en de motorisatie? Met Private lease maakt u altijd de juiste keuze

 • u rijdt altijd in het meest actuele model
 • u kunt regelmatig van auto veranderen
 • zonder zorgen over de inruilwaarde

Ontdek de catalogus

In de catalogus ontdekt u een selectie leasingwagens. U kunt van ons altijd een aanbod op maat krijgen, welk model of welke afwerking u ook verkiest.

Wat is er allemaal inbegrepen in Private Lease?

In het vaste maandelijkse bedrag* dat u betaalt zijn alle kosten die verbonden zijn aan het gebruik van een auto inbegrepen:

Huur

De huur en dus het gebruiksrecht van de wagen.

Contract op maat

U kiest het model, de motorisatie, de opties, de looptijd en het jaarkilometrage.

Alle gebruikskosten

De kosten voor het periodiek onderhoud, voor herstellingen én voor de eventuele zomer- en winterbandenruil.

Belastingen inbegrepen

De belasting op inverkeerstelling en de jaarlijkse verkeersbelasting zijn inbegrepen.

Verzekeringen**

De BA-verzekering, rechtsbijstand en bestuurdersverzekering zijn in de huurprijs inbegrepen wanneer ze door Arval worden geregeld.

Ongeval of pech? We helpen u!

Een ongeval met schade? Wij zorgen voor de schaderegeling. En dankzij de inbegrepen Europese pechverhelping kunt u in heel Europa 24/7 op ons rekenen voor het herstellen of takelen van uw wagen.

IN VIDEO
Wilt u meer weten over Private Lease?
Bekijk deze video!
Meer informatie over Private Lease? Onze adviseurs staan voor u klaar. Maak online een afspraak

Is ook dit iets voor u?

 • Autolening of lening voor een ander nieuw voertuig (lening op afbetaling)

  Een nieuwe auto, motor, scooter og mobilhome op het oog? We hebben, volgens uw behoefte, voor u een lening voor 120% van de waarde van uw voertuig! Ontdek en simuleer uw lening.

  Ontdek en simuleer

 • Fietslening en zachte mobiliteit (lening op afbetaling)

  We financieren de aankoop van uw vervoermiddel voor zachte mobiliteit vanaf 500 euro, tot 110% van de prijs, volgens uw behoeften. Ontdek uw lening en neem met ons contact op om uw aanvraag af te ronden.

  Ontdek en simuleer

Aanvullende informatie

Het Private Lease aanbod is voorbehouden voor particuliere BNP Paribas Fortis en Fintro Retail Banking klanten. Private Lease is een product aangeboden door Arval Belgium nv, met tussenkomst van BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702.

Een leaseovereenkomst komt slechts tot stand na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium nv en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden inzake Private Lease van Arval Belgium nv.

* Prijzen zijn indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen in fiscaliteit en catalogusprijzen van voertuig en opties, en wijzigingen in uitvoering en uitrusting. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (btw inbegrepen) hangt af van de overeengekomen looptijd en jaarkilometrage. De geafficheerde huurprijs omvat onderhoud, reparaties, onbeperkt aantal zomerbanden bij normale slijtage, verkeersbelasting, belasting op inverkeerstelling (BIV), afschrijving en interest, btw, Europese pechverhelping, Perfecta (tenlasteneming door Arval NV van het risico op schade, totaal verlies of diefstal) met eigen risico van de huurder (forfaitair bedrag) in geval vanschade, totaal verlies of diefstal) en de verzekeringen** (BA-verzekering,rechtsbijstands- ebestuurdersverzekering).Niet inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: brandstofen/of laadkosten, verkeersboetes, winterbanden en vervangwagen.

U kunt winterbanden en een vervangwagen toevoegen aan uw contract. De CO2-taksen zijn louter indicatief en onder voorbehoud van de gekozen opties en/of op basis van gegevens van de constructeur. Bij het verstrijken van de looptijd gebeurt er een afrekening van kilometers aan
verrekenprijzen vermeld in het contract. Bij voortijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt een verbrekingsvergoeding aangerekend.Er is geen aankoopoptie.

** De BA-verzekering, rechtsbijstand en bestuurdersverzekering zijn in de huurprijs inbegrepen wanneer ze door Arval Belgium NV als tussenpersoon worden geregeld. Deze verzekeringen kunnen echter ook via de verzekeraar van uw keuze geregeld worden. De BA-verzekering is wettelijk verplicht.

De overige verzekeringen zijn optioneel. De uitrusting en de levertermijn van de wagen hangen af van de beschikbaarheid bij de constructeur en/of invoerder en van de gekozen
configuratie.

Verhuurder: Arval Belgium nv, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem – RPR Brussel – BTW BE 0436.781.102, nevenverzekeringstussenpersoon geregistreerd bij de FSMA onder het nummer 047238 A. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: