VERZEKEREN

Tijdelijke overlijdensverzekering* met vast kapitaal voor ondernemers

PRAKTISCH

Bescherm uw dierbaren en onderneming

Uw familie en onderneming beschermen: vindt ook u dat het allerbelangrijkste? Met de tijdelijke overlijdensverzekering* met vast kapitaal bespaart u uw naasten alvast heel wat financiële zorgen als u komt te overlijden.

UW VOORDELEN

Een levensverzekering op maat

We zijn allemaal verschillend. Een levensverzekering garandeert u dan ook grote flexibiliteit. Zo beantwoordt ze aan al uw wensen en noden.

MEER INFO

Maak een afspraak met uw adviseur

Op zoek naar advies op maat  voor uw levensverzekering? Contacteer uw persoonlijke adviseur of bel het Easy Banking Centre op 02 433 43 31 voor een videogesprek.

Eén levensverzekering voor al uw wensen

Met de Tijdelijke Levensverzekering met vast kapitaal beschermt u zowel uw familie als uw onderneming.

Bescherm uw familie

Heeft uw overlijden een serieuze impact op de levensstandaard van uw gezin? Een overlijdensverzekering met vast kapitaal, beschermt uw naasten tegen financiële problemen indien uw inkomen zou wegvallen.

Verzeker de continuïteit van uw onderneming

Indien u als bedrijfsleider komt te overlijden, kan dit een impact hebben op het voortbestaan van uw onderneming. Met het uitbetaalde kapitaal, kan uw (professionele of privé) partner de nodige maatregelen treffen om het beheer van uw bedrijf te garanderen, de overname van de aandelen te financieren …

De omvang van uw bescherming

De belangrijkste gedekte risico’s

 • De uitbetaling van een vooraf bepaald kapitaal aan de begunstigde indien de verzekerde overlijdt vóór de einddatum van het contract.

De belangrijkste niet-gedekte risico’s

 • Het overlijden van de verzekerde veroorzaakt door opzettelijke daad of op aansporing van de begunstigde van de verzekering

 • het overlijden als gevolg van zelfmoord binnen het jaar dat volgt op de onderschrijving

 • het overlijden van de verzekerde, in België, als gevolg van een (burger)oorlog

Ontdek de volledige lijst van alle gedekte en niet-gedekte risico’s

 • U kunt de volledige waarborgen nalezen in de algemene voorwaarden van onze producten. Die zijn gratis beschikbaar via de link hieronder, in onze kantoren en op aanvraag bij onze adviseurs van het Easy Banking Centre via  02 433 43 31.

Niet tevreden?

U kunt met al uw vragen in eerste instantie terecht bij uw adviseur of door artikel 21 van de algemene voorwaarden van de bank te lezen.

Voor klachten kunt u terecht bij BNP Paribas Fortis nv, Klachtenmanagement JQABD, Warandeberg 3, 1000 Brussel, tel. 02 228 72 18, klachtenmanagement@bnpparibasfortis.com of via www.bnpparibasfortis.be > suggesties of klachten > online formulier.

Bent u niet tevreden met de voorgestelde oplossing, dan kunt u een klacht indienen bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, KBO: 884.072.054, tel.: 02 547 58 71,
info@ombudsman-insurance.be -
www.ombudsman-insurance.be.

Vraag uw adviseur naar deze verzekering of bel het Easy Banking Centre voor een videogesprek.Bel ons op 02 433 43 31

Specifieke andere noden?

 • Premium Life Protection voor ondernemers

  Met deze tak 21-overlijdensverzekering van AG beschermt u uw kapitaal vanaf 500.000 euro en zorgt u voor het behoud van de levensstandaard van uw gezin en het voortbestaan van uw zaak.

  Ontdek deze verzekering

 • Tijdelijke overlijdensverzekering* met vast kapitaal

  Deze overlijdensverzekering (tak 21) van AG waarborgt de uitbetaling van een vast kapitaal bij overlijden van de verzekerde gedurende de verzekerde periode.

  Ontdek deze verzekering

Meer weten?

In deze documenten vindt u meer informatie over Premium Life Protection:

Maak voor meer info een afspraak met uw adviseur.

Ook interessant voor u

 • Schuldsaldoverzekering

  Deze verzekering met afnemend kapitaal kan gekozen worden om een krediet in te dekken tegen overlijden. Hierbij daalt het gedekte bedrag in kapitaal recht evenredig met het afnemend uitstaand kredietsaldo.

  Ontdek de Schuldsaldoverzekering

 • VAPZ

  Het fiscaal voordelige Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) is een must voor elke ondernemer, met of zonder vennootschap. Ook voor starters. Het is nooit te vroeg om aan uw pensioen te denken.

  Ontdek Pension Invest Plan

 • De Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen - POZ

  Vul uw VAPZ aan met een Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen, de tegenhanger van de IPT voor eenmanszaken. U geniet onder voorwaarden 30% belastingvermindering op uw stortingen.

  Ontdek POZ

Wettelijke informatie

AG Insurance (afgekort AG) NV - E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be - RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849 - Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: