VERZEKEREN

Premium Life Protection van AG voor ondernemers

PRAKTISCH

Bescherm uw dierbaren en uw onderneming

Als u als sleutelfiguur plots komt te overlijden, is het belangrijk om uw gezin te beschermen en het voortbestaan van uw onderneming te garanderen. Reken hiervoor op de Premium Life Protection verzekering.

UW VOORDELEN

Soepelheid en flexibiliteit

U kunt een Premium Life Protection contract op langere termijn afsluiten als overlijdensdekking voor verschillende (nieuwe) kredieten, zowel privé als professioneel, met behoud van de medische goedkeuring.

MEER INFO

Maak een afspraak

Op zoek naar advies over levensverzekeringen? Contacteer uw kantoor of uw adviseur voor een afspraak via videogesprek.

Verzeker een kapitaal vanaf 500.000 euro

De Premium Life Protection verzekering (tak 21) is een overlijdensverzekering naar Belgisch recht van AG Insurance, aangeboden door BNP Paribas Fortis.

Deze verzekering garandeert de uitbetaling van een kapitaal bij overlijden van de verzekerde tijdens een overeengekomen looptijd. U kiest zelf het bedrag van het verzekerde kapitaal, met een minimum van 500.000 euro. Dit bedrag blijft ongewijzigd gedurende de volledige looptijd van het contract.

Een levensverzekering op maat van wat u nodig hebt

Een levensverzekering afsluiten betekent beschermen wat voor u echt telt: uw dierbaren en uw onderneming.

Bescherm uw gezin

De inkomsten die u haalt uit uw professionele activiteit bepalen uw levensstandaard, en die van uw naasten. Met deze verzekering beschermt u hen tegen inkomstenverlies na uw overlijden.

De continuïteit van uw onderneming

Uw overlijden kan grote gevolgen hebben voor de dagelijkse werking en het voortbestaan van uw bedrijf. Denk maar aan de kosten voor het tijdelijk aanwerven van nieuwe medewerkers. Een overlijdensverzekering kan hier een oplossing bieden.

Terugbetaling van kredieten

Een professioneel krediet voor de ontwikkeling van uw activiteiten of een privékrediet voor de aankoop van bijv. vastgoed: na uw overlijden komt de terugbetaling ervan terecht bij uw zakelijke partners en/of uw dierbaren. Met deze verzekering beperkt u de financiële impact.

Fiscaal voordeel

De premies van deze verzekering kunnen fiscaal aftrekbaar zijn in het kader van de Bedrijfsleidersverzekering. Zo ontvangt de vennootschap, als begunstigde, het verzekerde kapitaal wanneer u overlijdt voor de einddatum van het contract.

De omvang van uw bescherming

De belangrijkste gedekte risico’s

 • de uitbetaling van een vooraf bepaald kapitaal van minstens 500.000 euro aan de begunstigde aangeduid door de verzekerde, indien deze laatste overlijdt voor de einddatum van het contract

De belangrijkste niet-gedekte risico’s

 • het overlijden van de verzekerde veroorzaakt door opzettelijke daad of op aansporing van de begunstigde van de verzekering

 • het overlijden als gevolg van zelfmoord binnen het jaar dat volgt op de onderschrijving

 • het overlijden van de verzekerde, in België, als gevolg van een (burger)oorlog

Ontdek de volledige lijst van alle gedekte en niet-gedekte risico’s

 • De hierboven opgesomde lijst van gedekte en niet-gedekte risico’s is niet volledig. U kunt de exacte omvang van de waarborgen nalezen in de Algemene Voorwaarden en in de precontractuele informatie. In het Informatiedocument onderaan deze pagina ontdekt u de belangrijkste kenmerken van deze verzekering. Wilt u een voorstel op maat, contacteer dan uw adviseur via uw kantoor, PrivilegeConnect of uw Private Banking Center.

Meer weten?

Niet tevreden?

Voor klachten kunt u terecht bij BNP Paribas Fortis nv, Klachtenmanagement JQABD, Warandeberg 3, 1000 Brussel, tel. 02 228 72 18, klachtenmanagement@bnpparibasfortis.com of via www.bnpparibasfortis.be > suggesties of klachten > online formulier.

Bent u niet tevreden met de voorgestelde oplossing, dan kunt u uw klacht richten aan de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, tel.: 02 547 58 71, fax: 02 547 59 75, www.ombudsman-insurance.be en info@ombudsman-insurance.be.

U wenst een contractvoorstel op maat?Maak een afspraak

Vervolledig uw dekking

Het afsluiten van een pensioenspaarverzekering zoals een IPT, een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een Premium Life Protection-contract vormen de optimale dekking voor de ondernemer als sleutelfiguur.

 • Individuele Pensioentoezegging (IPT)

  Vul als zelfstandige met vennootschap uw VAPZ (Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen) aan met een IPT. Uw vennootschap betaalt de premies voor u.

  Ontdek IPT

 • Waarborg arbeidsongeschiktheid

  Bescherm uzelf en uw gezin tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid door ziekte of ongeval. U kunt kiezen voor een maandelijkse rente en/of de terugbetaling van uw pensioenpremies.

  Meer weten

Ook interessant voor u

 • Premium Life Protection voor particulieren

  Met deze tak 21-overlijdensverzekering van AG beschermt u uw kapitaal vanaf 500.000 euro en zorgt u voor het behoud van de levensstandaard van uw gezin. Zo kunt u op beide oren slapen.

  Ontdek deze verzekering

 • Tijdelijke overlijdensverzekering met vast kapitaal voor ondernemers

  Met deze tak-21 overlijdensverzekering van AG beschermt u bij uw overlijden de levensstandaard van uw naasten met de uitkering van een vooraf bepaald vast kapitaal.

  Ontdek deze verzekering

Wettelijke informatie

AG Insurance (afgekort AG) nv – E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis nv – Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702, is onder dit nummer ingeschreven bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed op basis van commissies, voor AG Insurance nv. BNP Paribas Fortis nv heeft een participatie van meer dan 10% in AG Insurance nv.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: