LENEN

Professioneel krediet op afbetaling

PRAKTISCH

Realiseer uw projecten

Plant u een uitbreiding van uw IT-infrastructuur? Of u krijgt een plotse energiefactuur? Met het op Afbetaling vangt u al deze kosten snel en eenvoudig op. Zo werkt u ongestoord verder.

UW VOORDELEN

Een professioneel krediet

Het professioneel krediet is eenvoudig, fiscaal voordelig, op maat en flexibel. U bepaalt af op uw tempo.

MEER INFO

Vraag uw krediet online aan

Met Easy Banking Web of Easy Banking Business is dat eenvoudig, snel en veilig. Meld u aan, maak uw simulatie en vraag uw krediet online aan.

Uw voordelen

 • Snelle opvolging na uw aanvrag
 • Eenvoudig: weinig administratieve formaliteiten
 • Fiscaal voordelig: de interesten trekt u af als beroepskost
 • Op maat: u bepaalt zelf de looptijd van het krediet
 • Flexibel: vervroegde terugbetaling mogelijk

 

 

 

 

Uw Krediet op Afbetaling

Uw voordelen

Voor kleinere kredietbedragen

Het Krediet op Afbetaling is al beschikbaar vanaf 2.500 euro. Ideaal om kleine onverwachte uitgaven het hoofd te bieden.

Betaal af op uw tempo

Afhankelijk van uw project, legt u zelf een looptijd van minimaal zes maanden en maximaal tien jaar vast voor uw krediet.

Budgetvriendelijk krediet

Een vast bedrag betalen of een aflossing met voorafbetaalde interesten, beiden zijn mogelijk. U profiteert van een vaste rentevoet gedurende de totale looptijd.

Voor alle doeleinden

Om de rekening van uw leverancier te vereffenen of om de defecte lift in uw gebouw te herstellen. U bepaalt zelf het doel van uw Krediet op Afbetaling.

Vind het juiste krediet voor uw kasbeheer

Leveranciers betalen, materieel aankopen of betalingsuitstel van klanten opvangen? Maak een simulatie om de kredietformule te vinden die het beste aansluit bij uw liquiditeitsbehoeften.

Maak uw simulatie

Meer weten?

U vindt alle informatie in de volgende documenten:

 

Bent u al klant? Meld u aan, simuleer en doe uw aanvraagMijn aanvraag online doen

Ook aanbevolen voor u

 • Bent u goed verzekerd?

  Wilt u weten welke verzekeringen u echt nodig hebt? Doe een check-up met onze handige tool.

  Doe de check-up

 • Operationele leasing

  Dat is all-in voor een vast bedrag/maand, zonder extra kosten of administratie. Zowel voor nieuwe als tweedehandswagens.

  Naar operationele leasing

 • Financiële Leasing

  Spreid de aankoop van uw bedrijfsvoertuig(en) met een Financiële Leasing met aankoopoptie.

  Ontdek Financiële Leasing

Wettelijke informatie

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702, erkend tussenpersoon ingeschreven bij de FSMA onder het nummer 25.879A.

Voor de verzekering is BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702, ingeschreven onder het nummer 25.879A bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent voor AG nv.

De aangeboden inlichtingen worden u louter ter informatie meegedeeld en houden in geen geval een aanbod of belofte tot krediet in. Ze worden u meegedeeld met het oog op verdere onderhandeling. De bank behoudt zich het recht voor om de aangeboden informatie op haar website op elk moment te wijzigen zonder voorafgaand overleg en zonder de (potentiële) klanten hierover in te lichten.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: