De Arval Top Deal: een uitzonderlijk leasingaanbod

Zoekt u een moderne duurzame wagen voor een heel interessante prijs, alle diensten inbegrepen?

Als klant geniet u één paar keer per jaar van een voordelig en exclusief aanbod van Arval, uw partner in mobiliteitsoplossingen.

Dankzij operationele leasing huurt u uw bedrijfswagen voor een vast maandelijks bedrag. Daarin is alles inbegrepen: onderhoud, verzekeringen**, bijstand, pechverhelping, vervangwagen ... U moet enkel starten en vertrekken! En op het einde van uw contract neemt Arval de wagen over en zorgt voor de doorverkoop.

Laat u tot en met 31 maart 2022 verleiden door de Volvo C40 Recharge, een hoogtechnologische elektrische wagen met een strak design. Deze wagen bundelt alle voordelen van een SUV, maar dan met een lager, gestroomlijnder cross-overdesign. En daarbovenop komt nog een mooi fiscaal voordeel!

Ontdek de TopDeal Arval, evenals onze selectie hybride en elektrische wagens van het moment in de Green Catalogue van Arval

Wilt u uw voertuig behouden op het einde van het contract? Bepaal de overnamewaarde vanaf de eerste kilometer. Met Full Service Renting kent u van bij de ondertekening het bedrag waarvoor u eigenaar kan worden van het voertuig op het einde van het contract. Ideaal als u het voertuig wilt behouden, voor een bedrijfsvoertuig kiest of de wagen wilt registreren op naam van uw vennootschap. Dit voordeel komt boven op de verschillende diensten die al inbegrepen zijn in het aanbod van operationele leasing.  

Volvo C40 Recharge Core

  • 100% elektrisch, vijfdeurs cross-over, met een vermogen van 231 pk en een automatische versnellingsbak
  • CO2-uitstoot van 0 g/km met een gemiddeld elektriciteitsverbruik van 18,2 kWh/100km (WLTP)
  • City Safety systeem, nieuwe generatie infotainment systeem met Google Services, nieuwe generatie 12,3” bestuurdersdisplay, vast panoramisch dak, Park Assist parkeerhulp vooraan en achteraan (met camera), One Pedal Drive, 31 liter opbergruimte onder motorkap vooraan…

Leasing op 60 maanden en 15.000 km/jaar. Ook andere looptijden en aantal kilometers per jaar zijn mogelijk.

Geïnteresseerd?Maak een afspraak

Wettelijke informatie

De BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering zijn in de huurprijs inbegrepen wanneer ze via Arval Belgium nv worden afgesloten. Deze verzekeringen kunnen echter ook bij de verzekeraar van uw keuze afgesloten worden. De BA-verzekering is wettelijk verplicht. De overige verzekeringen zijn optioneel.

Operationele leasing is een product aangeboden door Arval Belgium nv in haar hoedanigheid van verhuurder, met tussenkomst van BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702. Actie alleen geldig van 1 februari 2022 tot en met 31 maart 2022 en zolang de voorraad strekt; niet voor stockwagens; uitsluitend voorbehouden voor professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo’s) van BNP Paribas Fortis en gevestigd in België. Deze informatie verstrekt in deze promotionele catalogus geldt niet als aanbod. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium nv en zal steeds onderworpen zijn aan haar algemene voorwaarden m.b.t. operationele leasing.

* Prijsvoorbeeld lange termijnverhuur voor een Volvo C40 Recharge Core met de vermelde opties, packs en diensten op 01/02/2022, voor een looptijd van 60 maanden en 15.000 km per jaar. Gemiddeld verbruik: 18,2 kWh/100 km. CO2: 0g / km (WLTP-normen). Indicatieve fiscale waarde op 01/02/2022: 50.879,83 euro. De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen in fiscaliteit en catalogusprijzen van voertuig en opties, en wijzigingen in uitvoering en uitrusting. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (exclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en jaarkilometrage. De maandelijkse huurprijs omvat onderhoud, reparaties, onbeperkt aantal zomer- en winterbanden bij normale slijtage, belasting op de inverkeersstelling, verkeersbelasting, afschrijvingen en interesten, Europese pechverhelping, een vervangwagen van één categorie lager na 24 uur immobilisatie, dienst Perfecta (tenlasteneming door Arval Belgium NV van het risico op schade, totaal verlies of diefstal van de wagen) met een eigen risico ten laste van de huurder (forfaitair bedrag van 940,82 euro) voor schade, totaal verlies of diefstal van de wagen, en verzekeringen** (burgerlijke aansprakelijkheid BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering).

Niet inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: brandstof, verkeersboetes, btw. De CO2-percentages zijn eveneens indicatief en onder voorbehoud van de geselecteerde opties of de door de constructeur verstrekte gegevens. Aan het eind van de overeenkomst gebeurt er een afrekening van kilometers aan de verrekenprijzen vermeld in het contract. Bij voortijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt daarenboven een verbrekingsvergoeding aangerekend. Geen aankoopoptie.

** De BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering zijn in de huurprijs inbegrepen wanneer ze via Arval Belgium nv worden afgesloten. Deze verzekeringen kunnen echter ook bij de verzekeraar van uw keuze afgesloten worden. De BA-verzekering is wettelijk verplicht. De overige verzekeringen zijn optioneel.

De uitrusting en de levertermijn van de wagen hangen af van de beschikbaarheid bij de constructeur of invoerder en van de gekozen configuratie.

Arval Belgium nv is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van informatie in dit document. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie, uitrusting en afwerking van de wagen op de foto kunnen verschillen van de wagen voorgesteld in deze actie.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: