LENEN

Financiering nodig voor uw bedrijf?

Om echt te starten met uw onderneming hebt u geld nodig. Hoe regelt u een passende financiering voor uw investeringen? Ontdek alvast onze alternatieve financieringen en ons overzicht van de kredietvormen. Wij helpen u graag op weg.

Voor elk project een krediet

Elk project is specifiek, u kent uw project, het komt erop aan een passende financiering te vinden. Een krediet voor onroerend goed, een lening voor bedrijfsmateriaal of een financiering voorafbetaling? Neem alvast ons overzicht van de financieringen door.

Meer info

Mobiliteitsoplossingen voor ondernemers

Onze mobiliteitsexperts helpen u om nu de juiste keuzes voor de toekomst te maken. Laat u begeleiden door specialisten ter zake om de mobiliteitsuitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan, om aan de overheidseisen voor duurzame mobiliteit te voldoen en optimale fiscale beslissingen te nemen.
Ontdek ook welke financierings- en verzekeringsoplossingen het beste passen bij al uw professionele behoeften op het vlak van mobiliteit.

Meer weten?

Geld inzamelen bij het grote publiek

Met crowdfunding, ook publieksfinanciering of participatieve financiering genoemd, kunt u geld voor uw project ophalen bij het grote publiek. Zo toetst u meteen ook uw idee af aan de markt. De extra publiciteit krijgt u er gratis bij!  

Meer over crowdfunding

Financieren zonder krediet?

Dat kan, met een subsidie! De overheid ondersteunt beginnende ondernemers. U vindt op alle niveaus, van federaal tot gemeentelijk, overheidssteun die u verder helpt. Ontdek alle mogelijkheden voor subsidies en overheidssteun.

Ontdek subsidies

Uw project kan een krediet goed gebruiken!

Vind wat u nodig hebt

U kunt uw financiering simuleren. Dat geeft u een goed beeld van alle opties, u kunt ze vergelijken, nader bekijken en een keuze maken die u het beste past.

Mijn juiste financiering kiezen

Ontdek ons traject

Om uw traject af te ronden bekijkt u ons aanbod om uzelf en uw onderneming te beschermen: van verzekeringen tot pensioenregelingen.

U wilt kennismaken met uw Adviseur Starters?Maak een afspraak
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: