DAGELIJKS BANKIEREN

Starter Pack: bankvoordelen voor startende ondernemers

PRAKTISCH

Oplossingen op maat

Reken op handige tools, oplossingen op maat van startende ondernemers, interessante kortingen en ondersteuning door ervaren adviseurs.

UW VOORDELEN

1 jaar gratis bankieren

Profiteer als startende zelfstandige, vrij beroeper of kmo van 1 jaar gratis bankieren.

MEER INFO

Open een rekening online

Zin om er meteen in te vliegen? Open nu een rekening online op maat van uw activiteit.

Uw Starter Pack in detail

Van een jaar gratis bankieren tot mobiliteitsoplossingen en meer. Ontdek de voordelen van uw Starter Pack in detail.

1 jaar gratis bankieren

Krijg als starter de eerste 12 maanden gratis een Pack Essential Pro of een Pack Flex Pro. Zo hebt u meteen al het nodige in huis om uw professionele bankzaken te regelen waar en wanneer het u past.

Vergelijk beide packs

Mobiliteitsoplossingen voor ondernemers

Onze mobiliteitsexperts helpen u om nu de juiste keuzes voor de toekomst te maken. Laat u begeleiden door specialisten om de mobiliteitsuitdagingen van vandaag en morgen aan te gaan, om aan de overheidseisen voor duurzame mobiliteit te voldoen en optimale fiscale beslissingen te nemen. Ontdek ook welke financierings- en verzekeringsoplossingen het beste passen bij al uw professionele behoeften op het vlak van mobiliteit.

Meer weten

Starterskorting op betaaloplossingen

Op zoek naar de ideale betaal- of e‑commerceoplossing voor uw activiteit? Profiteer van een exclusieve starterskorting op onze innovatieve en veelzijdige betaalsystemen.

Ontvang veilig en vlot betalingen

Administratieve ondersteuning

Samen met onze partner Securex nemen we u heel wat administratieve formaliteiten uit handen, zoals uw ondernemingsnummer aanvragen en uw btw-nummer activeren.

Bespaar kostbare tijd

Nog meer voordelen voor u als starter

 • Gevonden worden in Google

  Mensen kopen steeds vaker op het internet. Laat die kans om klanten te werven niet onbenut. Dankzij onze partner Google maakt u uw zaak of praktijk in 1-2-3 online vindbaar. Ook als u nog geen website hebt.

  Ontdek Google My Business

 • Online uw bv oprichten

  Een besloten vennootschap oprichten? Doe eenvoudig uw aanvraag online. Onze experts regelen het papierwerk voor u en volgen uw dossier van a tot z op. Zo kunt u zich volledig op uw activiteiten concentreren.

  Ontdek CompanyMakers

 • Stap voor stap succesvol starten

  Bij het oprichten van een eigen zaak of praktijk komt heel wat kijken. Vaak meer dan u gedacht had. Bereid u daarom goed voor en vermijd de valkuilen voor beginnende ondernemers.

  Ontdek het startersaanbod

 • Model businessplan downloaden

  Een goed ondernemingsplan of businessplan is uw leidraad bij het opstarten van uw activiteit. Plus, het is de manier om investeerders te overtuigen van uw idee. Gebruik onze handige template als houvast en win tijd.

  Maak uw businessplan

Ook interessant voor u

 • Digitaal betalingen ontvangen

  Laat uw klanten veilig contactloos of elektronisch betalen in uw winkel, praktijk, webshop of bij levering aan huis.

  Ontdek betalingen voor uw zaak

 • Geld vinden voor uw project

  Wij helpen u graag de nodige financiering te vinden om uw activiteit op te starten. Met een krediet, subsidie of andere vorm van financiering.

  Vind de juiste financiering

Zin om er meteen in te vliegen ?Open een rekening

Wettelijke informatie

Securex: vzw Groep Securex met maatschappelijke zetel in Tervurenlaan 43 te 1040 Brussel – BTW BE 0419.678.319 – RPR Brussel, bereikbaar via telefoon op het nummer 02 729 92 11, fax 02 705 28 92 en via e‑mail op het adres info@securex.be

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: