DAGELIJKS BANKIEREN

Tankkaart voor zelfstandigen

PRAKTISCH

Comfortabel tanken

Met de TotalEnergies-tankkaart biedt u uzelf en uw medewerkers een comfortabele oplossing om te tanken of uw wagen elektrisch op te laden.

UW VOORDELEN

Met mooie kortingen

Bovendien krijgt u korting in een door u gekozen Belgisch station en kunt u tanken in zowat 530 benzinestations in België en 17.000 andere TotalEnergies-stations in Europa.

MEER INFO

Eenvoudige administratie

Tickets aan de pomp worden vervangen door een duidelijk en gedetailleerd overzicht van alle tankkosten. Zo wordt uw administratie eenvoudiger.

Waarom kiezen voor de TotalEnergies-tankkaart?

U geniet voordelen voor zowel klassieke benzine- en dieselwagens, als voor elektrische of hybride voertuigen:

 • een Europese tankaart, veilig en met tal van functionaliteiten
 • een aantrekkelijke korting op elke liter diesel of benzine
 • gratis TotalEnergies Assistance-pechverhelping*
 • speciale korting op CNG (Compressed Natural Gas)

Korting in het TotalEnergies-station van uw keuze

Profiteren van een korting bij elke tankbeurt? Kies nu voor de tankkaart van TotalEnergies en krijg 0,10 euro (btw inbegrepen) korting op de officiële prijs voor elke liter diesel of benzine die u tankt in een station naar keuze dat niet aan snelweg ligt. Tankt u CNG (Compressed Natural Gas), dan krijgt u op aanvraag een korting van 0,02 euro per kilo. Een mooi verschil op het eindresultaat van uw tankkosten.

Op aanvraag is er ook een formule beschikbaar met 0,05 euro (btw inbegrepen) op de officiële brandstofprijs per liter in alle TotalEnergies-stations, ook die aan de snelweg.

De tankkaart: gratis voor starters en nieuwe klanten!

Bent u een startende ondernemer of mogen we u verwelkomen als nieuwe klant? Dan krijgt u de TotalEnergies-tankkaart een jaar lang cadeau: het eerste jaar dat u uw kaart gebruikt, betaalt u geen beheers- en administratiekosten.

Uw TotalEnergies-tankkaart aanvragen kan snel en eenvoudig online.Online aanvragen

Gratis pechverhelping

Pech onderweg? TotalEnergies Assistance helpt u uit de nood in België en 35 andere landen in Europa. Bewaar uw TotalEnergies Clubkaart altijd in uw voertuig. Telkens u minstens 25 liter tankt en de TotalEnergies Club-kaart valideert, geniet u 3 weken gratis pechverhelping voor het voertuig dat u online bij TotalEnergies Club inschreef. Meer weten? Ontdek alles over TotalEnergies Assistance in de algemene voorwaarden.

Tarief

Maandelijkse vergoeding: 1,30 euro per kaart (btw niet inbegrepen).

 • 1,30 euro per kaart (exclusief btw) voor een standaard chipkaart
 • 2,50 euro per kaart (exclusief btw) voor een contactless chipkaart, waarmee u ook elektrisch kunt laden in 70.000 Europese stations

Wettelijke informatie

Aanbieding exclusief voor professionele klanten bij BNP Paribas Fortis. Voor deze dienst treedt BNP Paribas Fortis op als tussenpersoon voor Total Energies Marking Belgium nv, Handelsstraat 93, 1040 Brussel – BTW 0403.063.902.

DAGELIJKS BANKIEREN

Ook interessant voor u

 • Pack Essential Pro

  De essentie voor het dagelijks beheer van uw bankzaken als ondernemer. U beschikt over 1 professionele zichtrekening, 1 debetkaart en 1 kredietkaart*.

  Ontdek Pack Essential Pro

 • Zichtrekening Pro

  Een rekening om de inkomsten en uitgaven van uw zaak te beheren. Bovendien is deze zichtrekening eenvoudig te combineren met andere diensten aan stukprijs.

  Ontdek Zichtrekening Pro

 • Betalen via domiciliëring

  Betaal uw terugkerende facturen automatisch, met of zonder variabel bedrag, via een domiciliëring. Uw periodieke betalingen gebeuren vanzelf en u betaalt nooit te laat.

  Ontdek betalen via domiciliëring

 • Visa Business Blue kredietkaart

  Met deze kredietkaart* krijgt u een beter zicht op uw professionele uitgaven. U betaalt zorgeloos overal ter wereld en beschikt over een helder overzicht van uw uitgaven.

  Ontdek Visa Business Blue

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: