DAGELIJKS BANKIEREN

Uw online bedrijf starten met CompanyMakers

PRAKTISCH

Richt uw bv op zonder veel papierwerk

CompanyMakers is een unieke dienst voor de oprichting van uw bv. U start uw aanvraag voor uw vennootschap online en onze experten brengen alle administratieve formaliteiten voor u in orde.

UW VOORDELEN

Opvolging van a tot z

Reken op een opvolging van a tot z. Eenvoudig en u wint tijd zodat u kunt focussen op wat belangrijk is: uw activiteit en uw klanten. Bovendien kan u rekenen op persoonlijke begeleiding door onze experten.

MEER INFO

Makkelijk online oprichten

Om uw aanvraag op te starten, vult u online uw basisgegevens in, waarna u een overzicht krijgt van alle benodigde informatie. U kunt dan kiezen om uw aanvraag meteen online voort te zetten of eerst met een van onze experts te gaan praten.

CompanyMakers

Van eenvoudig online oprichten van uw bv tot persoonlijke begeleiding, CompanyMakers kent tal van voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje.

Eenvoudig uw bv online oprichten

Uw vennootschap gemakkelijk online oprichten? Dat doet u met CompanyMakers. U vult online het aanvraagformulier in en wij gaan ermee aan de slag. U kunt gerust zijn, het verdere verloop gaat vanzelf.

Uw gemak bij de oprichting staat altijd voorop

U volgt het volledige proces van a tot z vanuit uw zetelGeen bezoek aan het kantoor nodig: wij komen  bij u om u alle nodige documenten te laten ondertekenen. U blijft op de hoogte van het proces via e-mail.

Persoonlijke begeleiding door experten

Voor elke stap hebt u een team van experten aan uw zijde: het team van CompanyMakers, uw bankadviseur, uw notaris of de experten van Securex. Zo bent u altijd zeker bij de oprichting van uw vennootschap.

IN VIDEO
CompanyMakers
Ontdek CompanyMakers
Ontdek CompanyMakers, een unieke service voor de oprichting van uw bv, in deze video.

Uw formule

0 euro*

  • samenstelling administratief dossier
  • overdracht dossier aan uw notaris
  • strikte opvolging van uw dossier met de verschillende partijen
  • opening van een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting waarop de inbrengen in geld vóór het verlijden van de oprichtingsakte volstort moeten worden
  • opening van een professionele rekening (Pack Essential Pro of Flex Pro) voor de opgerichte vennootschap bij een BNP Paribas Fortis-kantoor

Uw vennootschap oprichten

Hoe werkt het?

  1. U doet uw aanvraag online.
  2. Na uw online aanvraag starten wij met de voorbereiding van het dossier. U krijgt e-mails over het verloop van het dossier.
  3. Onze Adviseur Starters komt langs als het u past om u alle nodige documenten te laten ondertekenen en essentiële documenten voor de oprichting van uw vennootschap te verzamelen, bijvoorbeeld het verplichte financieel plan dat u met uw boekhouder hebt opgesteld.
  4. Uw dossier wordt overgemaakt aan de door u gekozen notaris, die zorgt voor de oprichting van uw vennootschap en de publicatie van de statuten in het Belgisch Staatsblad. Uw notaris neemt vervolgens contact op met u.
  5. Eenmaal de akte verleden is, nemen wij terug over en finaliseren we de oprichting.

Als u kiest voor de all-in-formule, zorgen wij via onze partner Securex voor de inschrijving van uw vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en een gratis activering.

Meer weten?

U kunt hier onze algemene voorwaarden downloaden.

Wilt u uw bv oprichten?Companymakers

Wettelijke informatie

CompanyMakers is een dienst voor de oprichting van vennootschappen van het type bv, die beschikbaar is voor niet-klanten en klanten van BNP Paribas Fortis. Dit formulier vormt een aanvraag en is dus onderworpen aan de algemene voorwaarden van de bank. De kosten voor de dienst worden afgehouden van professionele rekening van de opgerichte vennootschap.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: