Hoe meld ik een overlijden?

U bent welkom in een van onze kantoren. We staan eveneens voor u klaar via het Easy Banking Centre op het nummer 02 762 60 00 (van maandag tot vrijdag van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur).

De adviseur die het overlijden registreert, zal u informeren over het verloop van de successieregeling.

Voor niet-bancaire contracten werkt BNP Paribas Fortis samen met Closure, een digitale service die de beëindiging en wijziging van contracten bij bedrijven, commerciële diensten en organisaties in naam van de overledene makkelijker maakt: water, gas, elektriciteit, telefoon, sociale netwerken … Na aangifte van het overlijden krijgt u meer informatie over de dienst van onze partner Closure.

Lees meer over wie wat doet bij een overlijden, welke diensten u moet verwittigen en welke documenten u nodig hebt.

De informatie over de Closure producten en diensten op deze webpagina vormt geen verbintenis noch aanbod van BNP Paribas Fortis nv. Indien u besluit in te tekenen op het aanbod van Closure, sluit u een contractuele overeenkomst met Closure, waar BNP Paribas Fortis niet aan deelneemt. BNP Paribas Fortis aanvaardt in dat opzicht dan ook geen enkele aansprakelijkheid.

BNP Paribas Fortis nv kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gevolgen die acties in het kader van het contract met Closure zouden kunnen hebben voor uw erfkeuze (zuivere aanvaarding, onder voorrecht van boedelbeschrijving, en verwerping).

Nog steeds hulp nodig?

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: