Zal ik als houder van een Easy Go Pack op dezelfde manier geholpen worden door de bpost-medewerkers als door de adviseurs van BNP Paribas Fortis?

Het personeel van bpost had de gewoonte om de klanten van bpost bank te bedienen en te adviseren. Ze beschikken dus over de nodige bankexpertise. Uiteraard hebt u ook toegang tot Easy Banking Web, Easy Banking App en het Easy Banking Centre om uw verrichtingen uit te voeren wanneer en waar u maar wilt. Dankzij ons partnership met bpost bank bieden we onze klanten vanaf januari 2024 het grootste kantorennet van het land aan. Zo krijgt u een dienstverlening op basis van persoonlijk contact, zonder afspraak en toegankelijk tijdens ruime openingsuren.

Nog steeds hulp nodig?

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: