Door op de knop ‘Naar de wedstrijd van AG’ te klikken, verlaat u de beveiligde omgeving van BNP Paribas Fortis en wordt u doorgestuurd naar de website van AG. Wij wijzen u erop dat BNP Paribas Fortis geen enkele verantwoordelijkheid aanvaardt voor de inhoud van de site, de informatie, producten of diensten die erop worden aangeboden of het beveiligingsniveau. AG bepaalt de regels die van toepassing zijn op het gebruik van haar site (cookiebeleid, privacyverklaring, enz.). Neem contact op met AG als u vragen hebt over het gebruik en de inhoud van deze site.

Annuleren  Naar de wedstrijdpagina van AG

 

 

BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden agent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: