Wedstrijd Top Ongevallen

Maak kans op de terugbetaling van 1 jaar verzekeringspremie Top Ongevallen

Doe mee t.e.m. 29 februari 2024

Hebt u momenteel een verzekering Top Ongevallen via BNP Paribas Fortis? Dan kunt u deelnemen aan een wedstrijd georganiseerd door onze verzekeringspartner AG. En wie weet, wint u de terugbetaling van de laatste jaarpremie van uw verzekering Top Ongevallen!

Om u te bedanken voor uw trouw en ter gelegenheid van zijn 200ste verjaardag, biedt AG dit mooie cadeau aan 200 klanten, waaronder 100 BNP Paribas Fortis-klanten. Wilt u uw kans wagen? Doe dan mee met deze wedstrijd t.e.m. 29 februari 2024.

Hoe deelnemen?

Makkelijk! Klik hieronder op de knop ‘Naar de wedstrijd van AG’:

  • U wordt doorgestuurd naar de wedstrijdpagina van AG, waar u het volledige wedstrijdreglement vindt.
  • Beantwoord twee meerkeuzevragen en één schiftingsvraag.
  • Vul uw contactgegevens in en het nummer van uw AG Top Ongevallen-verzekeringscontract.

Opgelet: slechts één inzending per verzekeringsnemer.

Bekendmaking winnaars

  • Op 31 maart 2024 duidt een onafhankelijke jury, samengesteld door AG, de winnaars aan. De 100 winnende BNP Paribas Fortis-klanten worden via e-mail verwittigd door BNP Paribas Fortis op het adres dat ze hebben opgegeven op de wedstrijdpagina.
  • De winnaars krijgen een terugbetaling van de laatste jaarpremie die ze betaalden voor hun actieve Top Ongevallen-contract, op voorwaarde dat de risico’s verzekerd blijven bij AG.

Enkel AG is verantwoordelijk voor de organisatie van deze wedstrijd, het aanduiden van de winnaars en het toekennen van de prijzen. BNP Paribas Fortis-klanten worden echter wel door de bank gecontacteerd om hen te informeren over het resultaat van hun deelname.

Wettelijke informatie

AG nv, Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be – Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden agent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.

Verwerking van persoonsgegevens

BNP Paribas Fortis verwerkt uw persoonsgegevens in overeenstemming met de Privacyverklaring van BNP Paribas Fortis nv, beschikbaar op de website van BNP Paribas Fortis en in alle kantoren, met als enig doel contact met u op te nemen om u te informeren over het resultaat van uw deelname.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: