Vermogensplanning

Reken op onze begeleiding van uw familiale en successieplanning

Dit is zonder twijfel het moment om uw familiale en successieplanning onder de loep te nemen. De Estate Planners van BNP Paribas Fortis staan steeds klaar om u met kennis van zaken te adviseren. Uw Private Banker of Wealth Manager kan dankzij PaxFamilia uw vermogensplanning nauwgezet begeleiden. Hij of zij denkt samen met u na over het opstellen van een erfovereenkomst of het voorbereiden van een zorgvolmacht.

IN BEELD
Ontdek PaxFamilia en de zorgvolmacht
PaxFamilia
Zorgvolmacht

De erfovereenkomst

U regelt uw nalatenschap door met uw kind(eren) een globale erfovereenkomst af te sluiten. Door bijvoorbeeld de reeds ontvangen schenkingen en voordelen met elkaar te vergelijken. Zo bent u zeker dat iedereen in uw gezin eerlijk wordt behandeld volgens uw persoonlijke wensen.

Goed om te weten: na een verplichte bedenktijd van 1 maand moet het successieplan bij de notaris worden ondertekend.

We zijn er voor u

Het beheer van uw vermogen optimaliseren? Zit u met vragen over fiscaliteit? Aarzel niet om een afspraak te maken via uw Private Banker of Wealth Manager.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: