Integratie van bpost bank

Integratie van bpost bank in BNP Paribas Fortis

bpost bank wordt op vrijdag 19 januari 2024 definitief geïntegreerd in BNP Paribas Fortis.

In het weekend van 20 en 21 januari 2024 voeren we belangrijke verrichtingen uit op onze informaticasystemen. Ontdek de impact ervan op uw bankproducten en -diensten.

We doen er alles aan om het ongemak tot een minimum te beperken.

Bent u klant bij BNP Paribas Fortis?

Uw klantendienst en kantoren

De BNP Paribas Fortis-kantoren en het Easy Banking Centre (ook het Hello Team en PrivilegeConnect) zijn uitzonderlijk gesloten op zaterdag 20 januari 2024.

Easy Banking Phone is niet beschikbaar van vrijdag 19 januari om 18 uur tot zondag 21 januari.

Digitale kanalen en website

Verrichtingen via Easy Banking Web, Easy Banking App, Easy Banking Business, Hello bank! zijn niet mogelijk van zaterdag 20 januari om 22 uur tot zondag 21 januari.

De geldautomaten van BNP Paribas Fortis zijn niet beschikbaar van zaterdag 20 januari tot zondag 21 januari.

Voor professionele klanten met een Isabel-abonnement is alleen de raadpleging van de tegoeden en producten mogelijk van vrijdag 19 januari om 18 uur tot zondag 21 januari.

Uw kaarten en mobiele betalingen

Tijdens deze periode is er geen impact op de betalingen bij handelaars of online met Bancontact-Visa Debit-debetkaarten of kredietkaarten. Contactloze betalingen via Payconiq by Bancontact, Apple Pay, Google Pay, en geldafhalingen in CASH-punten blijven ook mogelijk.

Bent u klant bij bpost bank?

Wat verandert er voor u?

De technische verrichtingen naar aanleiding van de overdracht van uw producten en diensten naar BNP Paribas Fortis hebben ook voor u een impact in het weekend van 20 en 21 januari 2024:

  • Er zijn geen verrichtingen mogelijk aan het loket van de postkantoren.
  • PCbanking, MOBILEbanking, de SELFbanking-toestellen, de Klantendienst en de website van bpost bank worden definitief stopgezet op vrijdag 19 januari.
  • In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 januari is uw debetkaart van bpost bank tijdelijk onbruikbaar. De kaart zal opnieuw werken vanaf zondagochtend, tot u uw nieuwe debetkaart van BNP Paribas Fortis ontvangt.
  • Uw kredietkaart van bpost bank blijft zonder onderbreking werken tot u uw nieuwe BNP Paribas Fortis-kredietkaart ontvangt.

Vanaf maandag 22 januari 2024

Onze adviseurs staan voor u klaar volgens de gebruikelijke openingsuren.

Bedankt voor uw begrip en geduld.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: