LENEN

Tijdelijke actie elektrische mobiliteit

Klaar voor een elektrische auto of fiets? Of zit u toch nog met wat vragen? Met aangepaste leningen op afbetaling én met heldere antwoorden op uw mobiliteitsvragen, brengen we elektrische mobiliteit voor u een stuk dichterbij.

Nu tijdelijk met extra interessante tarieven die gelden van 16 januari tot 29 februari, onder bepaalde voorwaarden.

 

Tarieven geldig voor leningen op afbetaling voor een nieuw of een jong (minder dan 3 jaar oud) tweedehands elektrisch, hybride of een ander voertuig dat minder dan 50 gram/km CO² uitstoot. Deze tarieven zijn niet geldig voor leningen die andere kredieten willen hergroeperen.

 • Lening op afbetaling nieuw voertuig*

  Voor een elektrisch, hybride of een ander voertuig dat minder dan 50 gram/km CO² uitstoot, leent u tegen een extra interessant tarief!

  U kunt volgens uw behoeften tot 120% van de waarde van uw nieuwe voertuig lenen, voor extra kosten zoals winterbanden, verkeersbelasting (tot 10%) en uw eerste verzekeringspremie (tot 10%). Ook uw laadpaal kunt u financieren als hij op uw factuur staat vermeld.

  Meer weten

 • Lening op afbetaling jonge tweedehands*

  Koopt u een elektrisch, hybride of een ander tweedehands voertuig van minder dan 3 jaar oud dat minder dan 50 gram/km CO² uitstoot? Dan krijgt u een extra interessant tarief!

  U kunt volgens uw behoeften tot 120% van de aankoopprijs van uw voertuig lenen voor bijvoorbeeld winterbanden, de verkeersbelasting (10%) of uw eerste verzekeringspremie (10%).

  Meer weten

 • Lening op afbetaling zachte mobiliteit

  U kunt al lenen vanaf 500 euro en dat voor bijvoorbeeld een (elektrische) fiets, koersfiets of step. En u kunt volgens uw behoeften tot 110% van de aankoopprijs lenen om bijv. regenkledij of een helm te kopen.

  Het voordeeltarief geldt ook voor tweedehandsvervoermiddelen. En met één lening financiert u twee fietsen . U kunt ook een laadpaal financieren als die niet op het factuur van uw auto staat vermeld.

  Meer weten

Actietarief nieuw voertuig

Nu tijdelijk een extra interessant tarief van 3,79% voor een lening op afbetaling voor uw elektrisch, hybride of ander voertuig dat minder dan 50 gram/km CO² uitstoot.

Representatief voorbeeld voor een voertuig dat minder dan 50 gram/km CO2 uitstoot:

Lening op afbetaling van 17.000 EUR, jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 3,79% (vaste jaarlijkse debetrente: 3,79%). Maandelijkse aflossing van 336,71 EUR in 55 maanden. Totaal terug te betalen bedrag: 18.519,05 EUR. JPK geldig van 16/01/2024 tot en met 29/02/2024.

Dit tarief is niet geldig voor een lening die andere kredieten wil hergroeperen. Het tarief is gereserveerd voor klanten van BNP Paribas Fortis en van Hello Bank!.

Actietarief jonge tweedehands

Nu tijdelijk een extra interessant tarief van 3,99% voor uw elektrisch, hybride of een ander tweedehands voertuig van minder dan 3 jaar oud dat minder dan 50 gram/km CO² uitstoot. Simulatie of aanvraag te verkrijgen in een kantoor of Easy Banking Centre.

Representatief voorbeeld voor een tweedehands van minder dan 3 jaar die minder dan 50 gram/km CO2 uitstoot:

Lening op afbetaling van 20.000 EUR, jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 3,99% (vaste jaarlijkse debetrente: 3,99%). Maandelijkse aflossing van 367,60 EUR in 60 maanden. Totaal terug te betalen bedrag: 22.056,84 EUR. JPK geldig van 16/01/2024 tot en met 29/02/2024.

Dit tarief is niet geldig voor een lening die andere kredieten wil hergroeperen. Het tarief is gereserveerd voor klanten van BNP Paribas Fortis en van Hello Bank!.

Actietarief zachte mobiliteit

Nu tijdelijk een promotarief van 3,79% voor uw (elektrische) fiets, koersfiets, step, segway, hoverboard, skateboard, scooter of andere zacht vervoermiddel.

Representatief voorbeeld voor een fiets:

Lening op afbetaling van 3.000 EUR, jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 3,79% (vaste jaarlijkse debetrente: 3,79%). Maandelijkse aflossing van 129,91 EUR in 24 maanden. Totaal terug te betalen bedrag: 3.117,84 EUR. JPK geldig van 16/01/2024 tot en met 29/02/2024.

Dit tarief is niet geldig voor een lening die andere kredieten wil hergroeperen. Het tarief is gereserveerd voor klanten van BNP Paribas Fortis en van Hello Bank!.

Ontdek ook onze verzekeringen

 • Korting BA Autoverzekering van AG

  Kies voor absolute gemoedsrust tijdens het elektrisch rijden met de Burgerlijke Aansprakelijkheid autoverzekering van AG. U geniet verschillende kortingen!

  Ontdek de voorwaarden

 • Korting Top Woning van AG

  Bescherm uw huis en uw inboedel met de brandverzekering Top Woning van AG, zelfs uw laadpaal kan daar bij horen. U geniet verschillende kortingen!

  Ontdek de voorwaarden

Klaar voor elektrische mobiliteit?
Ontdek hoe we elektrische rijden haalbaarder maken voor iedereen. Ook voor u!
De keuzestress
Elektrisch, hybride of klassieke verbrandingsmotor? Welke auto kies ik?
De autonomie
Wat betekent de beperkte autonomie van een elektrische auto voor mij?
Financiering en verzekeringen
Hoe financier en verzeker ik mijn elektrische auto en laadpaal?

Ook interessant voor u

Een elektrische of klassieke auto?

Uw nieuwe auto: kiest u het best voor een elektrische of een klassieke? De voor- en nadelen, en de kosten op een rij

Lees de vergelijking

Elektrische zachte mobiliteit

Elektrische fietsen, deelauto’s, steps… verlagen de CO2-uitstoot, maar zijn ze ook budgetvriendelijk?

Lees het artikel

Klaar voor een elektrische auto of fiets?

Wilt u een lening op afbetaling of verzekering voor uw nieuwe of tweedehandse elektrische auto of fiets? We staan voor u klaar. En vertellen u ook meer over de interessante voorwaarden en tijdelijke acties!

Bel ons op het nummer 02 762 60 00, op weekdagen van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur. Of maak een afspraak.

Maak een afspraak

Wettelijke informatie

Kredietvorm: lening op afbetaling. De bepalingen inzake consumentenkrediet in hoofdstuk 1 van titel 4 van boek VII van het wetboek van Economisch Recht zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Alpha Credit nv, kredietgever, Warandeberg 8 Bus 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0445.781.316. Verbonden agent: BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702.

AG Insurance (afgekort AG) NV - E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be - RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849 - Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel. 

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: