PRIVATE BANKING

Een positieve impact op de wereld en mijn beleggingen? Dat kan

PRAKTISCH

Duurzame en verantwoorde beleggingen

BNP Paribas Fortis is marktleider in verantwoorde beleggingen. Naast een potentieel aantrekkelijk rendement bieden ze een toegevoegde waarde op het gebied van milieu, sociale impact en goed bestuur. 

UW VOORDELEN

Beleggingen die passen bij uw waarden

Investeer in alle gemoedsrust in duurzame en verantwoorde beleggingen zoals groene energie en waterzuivering. Beleg met een positieve impact door te kiezen voor bedrijven die de juiste keuzes maken voor de toekomst, hun risico’s beter beheren en duurzaam innoveren. 

MEER INFO

Het financiële resultaat van de duurzame en verantwoorde aanpak

Het veelbelovend potentieel van beleggingen met een positieve impact groeit al enkele jaren, zelfs in tijden van crisis. In de meeste gevallen zorgt de duurzame aanpak voor een positieve impact en maakt u winst.

BNP Paribas Fortis, de Belgische marktleider

BNP Paribas Fortis zet zich al meer dan 25 jaar in voor de financiering van een duurzamere en meer verantwoorde economie. Dit engagement, dat wij ooit als pioniers aangingen, is sterker dan ooit.
We zijn marktleider in verantwoorde beleggingen en beleggingen met een positieve impact. Ze dragen bovendien het Febelfin-label (meer informatie hieronder).
En omdat we de 17 duurzame doelstellingen van de Verenigde Naties en de Europese regelgeving nauwgezet opvolgen, werkt u met ons mee aan het grotere plaatje. Zo bouwen we samen aan deze wereld in verandering.

 

Uw eerste beleggingen met een positieve impact

Beleggen vanaf 30 euro per maand

Eenvoudig en efficiënt beleggen met kleine bedragen? Het kan. Vertrouw op een expert voor uw beleggingen vanaf 30 euro per maand in fondsen voor milieu en maatschappij. Bovendien kunt u snel en makkelijk online inschrijven en wordt uw bedrag automatisch gestort.

Ontdek Flexinvest

Ook interessant voor u

Onze ecologische voetafdruk verkleinen

We voorzien in een strikte omkadering van onze beleggings- en financieringsactiviteiten en geven de voorrang aan een CO2-arme economie.

Bekijk onze belangrijkste engagementen rond milieu en mensenrechten. Ontdek ook het charter dat onze handelsrelaties regelt.

 

Beleggingsoplossingen met een duurzaam label

Onze beleggingsoplossingen voldoen aan de voorwaarden van het duurzaamheidslabel ‘Towards Sustainability’, ook wel het ‘Febelfin-label’ genoemd.
Dit label wordt elk jaar opnieuw geëvalueerd en is een kwaliteitsnorm onder toezicht van het Central Labelling Agency of the Belgian SRI Label (CLA).
Als marktleider willen we zo onze voortrekkersrol blijven spelen.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: