AG CAR REPAIR DAYS

Laat de deukjes in uw auto gratis herstellen

Weg met die deukjes in uw auto!

Hagel, een steentje, een rollende winkelkar … Een deukje in de carrosserie van uw auto is snel gebeurd.

Maar het kan gratis hersteld worden, en dat kan gedurende een evenement, speciaal voor u, omdat u koos voor de Autoverzekering van AG bij BNP Paribas Fortis.

AG Car Repair Days - La Louvière – 19 en 20 april 2024

Tijdens de AG Car Repair Days, georganiseerd door onze verzekeringspartner AG, kunt u tot 3 deukjes (zonder lakschade) kleiner dan een muntstuk van 2 euro in uw wagen laten herstellen door erkende vakspecialisten. Afspraak in La Louvière in Louvexpo op vrijdag 19 en zaterdag 20 april 2024.

First come, first served!

De plaatsen zijn beperkt. Klik op de onderstaande knop ‘Toegang tot de AG-inschrijvingspagina’. Daarna belandt u meteen op de inschrijvingspagina van onze partner AG.

  • Kijk na op de inschrijvingspagina of uw wagen voldoet aan de voorwaarden.
  • Kies uit de beschikbare tijdstippen de dag en het uur waarop u wilt langskomen.
  • Druk uw bevestigingsmail af en breng hem mee.

Inschrijving

Door te klikken op onderstaande knop, verlaat u de beveiligde omgeving van BNP Paribas Fortis en wordt u doorgestuurd naar een externe website die niet gelinkt is aan of gelieerd is met BNP Paribas Fortis. BNP Paribas Fortis heeft die site van een derde partij niet gecontroleerd en is niet verantwoordelijk voor de inhoud, informatie, producten of diensten die er aangeboden worden of voor de veiligheid ervan. Neem contact op met de eigenaar van de site van de derde partij als u vragen hebt over het gebruik van die site.

Toegang tot de AG-inschrijvingspagina

Wettelijke informatie

AG Insurance (afgekort AG) nv, E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702, is onder dit nummer ingeschreven bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed op basis van commissies, voor AG Insurance nv. BNP Paribas Fortis NV heeft een participatie van meer dan 10% in AG Insurance nv.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: