DAGELIJKS BANKIEREN

Bingli : nog efficiëntere medische consultaties

PRAKTISCH

Betere zorg

Tijdens een consultatie wilt u zoveel mogelijk tijd besteden aan de zorg voor uw patiënten. Bingli bespaart u tijd en verhoogt de efficiëntie. Resultaat: de verleende zorg is van een hogere kwaliteit tegen lagere kosten.

UW VOORDELEN

Online voorbereiding

Met Bingli beantwoordt uw patiënt, vóór de consultatie, online de vragen die u wilt stellen over zijn of haar gezondheidstoestand. Dankzij artificiële intelligentie evolueert de vragenlijst op basis van het vorige antwoord.

MEER INFO

De juiste diagnose

Bingli biedt u verschillende diagnoses op basis van de antwoorden op de vragenlijst. Tijdens de consultatie kunt u zich dus concentreren op de essentie: uw interactie met de patiënt, gebaseerd op de vooraf verzamelde informatie.

Enkele cijfers

Als zorgverlener is het essentieel om uw tijd goed te beheren, vooral tijdens consultaties. Het is soms moeilijk om het juiste evenwicht te vinden tussen het onderzoeken van uw patiënt en de zorg die u hem of haar geeft.

Met Bingli concentreert u zich alleen op patiëntenzorg, maakt u 30% van uw tijd vrij en profiteert u van 90% diagnostische betrouwbaarheid.

Een snellere en efficiëntere service voor uw patiënten

Bingli streeft ernaar om de communicatie tussen artsen en patiënten te verbeteren en biedt heel wat voordelen. We zetten ze voor u op een rij.

Voorbereide consultaties

De chatbot van Bingli stelt een reeks vragen die u tijdens de consultatie aan uw patiënt zou stellen. Dit zorgt voor meer efficiëntie en geeft u ruimte voor empathischere gesprekken met uw patiënten.

Eenvoudig te verwerken gegevens

De patiënteninformatie verschijnt op een gestructureerde manier en kan gemakkelijk geïmporteerd worden in het medische dossier.

Uw Advice Pro-voordeel

Als Advice Pro-klant profiteert u van 25% korting op het basisaanbod van Bingli.

Meer digitale oplossingen voor u

  • Digitaliseer uw medische praktijk

    Onze partner CareCoach ondersteunt u bij de ontwikkeling van de technologische infrastructuur van uw medische praktijk: analyse, installatie, onderhoud, assistentie en opleiding.

    Ontdek CareCoach

  • Vergroot uw online zichtbaarheid

    Google My Business is een bedrijfsprofiel en een tool waarmee uw klanten uw praktijk makkelijk kunnen vinden via de bekendste zoekmachine. Eenvoudig te gebruiken en gratis!

    Claim uw bedrijfsprofiel

Interesse?Ontdek Bingli

Wettelijke informatie

Bingli nv, Lange Gasthuisstraat 29, 2000 Antwerpen – RPR Antwerpen – BTW BE 0675.758.517.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: