SPAREN EN BELEGGEN

Beleidsregels

Inhoud

MiFID

Top 5 plaatsen van uitvoering/financiële tussenpersonen en kwaliteit van de orderuitvoering

Informatie met betrekking tot de 5 belangrijkste plaatsen van uitvoering/financiële tussenpersonen en de kwaliteit van de orderuitvoering: 

Jaar 2024/Activiteit 2023

Jaar 2023/Activiteit 2022

Laatste update: 30/06/2024

Informatieverschaffing over duurzaamheid in de financiëledienstensector (SFDR-richtlijn)

Duurzaamheidsinformatie op entiteitsniveau (BNP Paribas Fortis)

Integratie van duurzaamheidsrisico’s in beleggingsbeslissingen en in beleggings- of verzekeringsadvies

BNP Paribas Fortis houdt rekening met de duurzaamheidsrisico’s zowel in het kader van vermogensbeheer (in zijn hoedanigheid van financiëlemarktdeelnemer) als bij het verstrekken van advies over beleggingen en financiële verzekeringen (in zijn hoedanigheid van financieel adviseur). Voor verdere informatie verwijzen we naar de informatiebrochure ‘Financiële instrumenten’ en onze verklaring over de integratie van duurzaamheidsrisico’s in het beleggingsbeslissingsproces en bij het verstrekken van beleggings- of verzekeringsadvies.

Integratie van duurzaamheidsrisico’s in het bezoldigingsbeleid van de Bank

Het bezoldigingsbeleid van de Bank houdt rekening met de integratie van duurzaamheidsrisico’s in zijn strategie en interne verloningsprincipes.

Transparantie over ongunstige effecten op duurzaamheidsfactoren

BNP Paribas Fortis houdt in zijn beleid rekening met de belangrijkste ongunstige effecten op duurzaamheidsfactoren, zowel in beleggingsbeslissingen als in beleggings- of verzekeringsadvies

Verklaring inzake de belangrijkste ongunstige effecten van beleggingsbeslissingen op duurzaamheidsfactoren

Duurzaamheidsinformatie op productniveau

Hieronder vindt u de specifieke productinformatie die BNP Paribas Fortis als financiëlemarktdeelnemer moet verschaffen onder de bepalingen van de SFDR-verordening.

Mandaat ‘Funds Socially Responsible Investments’

Periodieke informatie

Participatief Mandaat ESG Focus

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: