Menu

De zomer, het seizoen om voluit te genieten

Het is zomer en dus is het weer tijd voor vakantie, zon, gezellig barbecueën met vrienden, al die momenten die het seizoen echt uniek maken.

Voluit genieten met een beetje voorzichtigheid

De zomer is het seizoen om voluit te genieten, van een barbecue met vrienden tot een vakantie aan het andere eind van de wereld. Maar u kunt maar beter goed voorbereid zijn. Wij geven u allerlei tips om u daarbij te helpen.

Op vakantie

Het maakt niet uit of u dicht bij huis blijft of naar de andere kant van de wereld trekt. Met een goede voorbereiding vermijdt u dat de problemen u achterna reizen. Ontdek onze tips en tricks.

Thuis

In de zomer denkt u onder andere aan barbecueën en genieten van de zomeravonden met vrienden. En bijvoorbeeld iets minder aan de overstromingen door zomerse stortbuien. Geniet van een zorgeloze zomer. Ontdek onze tips en tricks.

In perfecte gezondheid

In de zomer leven we allemaal graag wat onbezorgder. En toch kan een hittegolf of een onweer zware en onverwachte gevolgen hebben. Met enkele voorzorgen blijft u de hele zomer stralen. Ontdek onze tips en tricks.

En uw verzekeringen?

Een ongeval thuis, diefstal, materiële schade, ... Niemand blijft ervan gespaard, ook al denkt u optimaal voorbereid te zijn op wat het leven met zich meebrengt.

Uw BNP Paribas Fortis-adviseur kan samen met u nagaan of al uw verzekeringen wel helemaal aan uw behoeften en situatie zijn aangepast. Hij kan u ook een persoonlijk aanbod doen om uw dekkingen te optimaliseren.

Op onze website vindt u een overzicht van onze verzekeringsoplossingen.