Menu

Altijd zen met het Premium Pack

Het Premium Pack met de inbegrepen MasterCard Gold* is ons meest complete aanbod voor dagelijks bankieren. Door uw huidige Comfort Pack om te zetten naar een Premium Pack, kiest u voor de voordeligste manier om MasterCard Gold aan te vragen.  

* onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag

Profiteer van nog meer voordelen

Voor 6,25 euro per maand geniet u alle voordelen van uw Comfort Pack, met daar bovenop nuttige extra’s zoals:

  • tot 2 MasterCard Gold-kredietkaarten* met 4 bijbehorende verzekeringen;
  • gratis vervanging van uw kaarten bij verlies of diefstal;
  • de Premium Bonus, waarmee u elk jaar tot 100% van de prijs van uw pack kunt terugverdienen.

Puur betaalgemak met MasterCard Gold

Deze wereldwijd aanvaarde kredietkaart staat garant voor het grootste betaalcomfort en extra zekerheid dankzij:

  • de hogere uitgavenlimiet van 5.000 euro per maand;
  • exclusieve kortingen bij partners zoals Avis, Hertz en Priceless Cities;
  • 4 bijbehorende verzekeringen, zodat u altijd met een gerust hart uw aankopen kunt betalen of een reis boeken.

MasterCard Gold is ook los verkrijgbaar voor 3,83 euro per maand. U kan deze aanvragen in uw kantoor, via het Easy Banking Centre of via de knop “Laat u opbellen”.

4 gouden verzekeringen inbegrepen

Reisannulatieverzekering

Boekte u uw reis met uw MasterCard Gold kredietkaart? Goed gezien, want bij de kaart is een reisannulatieverzekering inbegrepen.

Wat is het voornaamste gedekte risico? Reisannulering bij ziekte, ongeval, overlijden of ernstige materiële schade. Let wel: u moet de reis in kwestie voor uzelf en/of uw familie voor minstens 70% betaald hebben met uw kredietkaart.

Wat is het voornaamste niet gedekte risico? Annulering van reizen gereserveerd in het kader van uw beroep of handelsactiviteiten.

Verzekering Aankoopgarantie

Hebt u een aankoop gedaan met uw MasterCard Gold kredietkaart? Dan is die gedekt door de verzekering in uw contract.

Wat is het voornaamste gedekte risico? Diefstal of accidentele beschadiging, binnen de 120 dagen na aankoop of levering, van het goed dat u aankocht met uw kredietkaart.

Wat is het voornaamste niet gedekte risico? Het gewoonweg kwijtraken of verdwijnen van uw aankopen.

Verzekering Aankoopgarantie Internet

Met uw MasterCard Gold kredietkaart doet u zorgeloos online aankopen. Met de inbegrepen verzekering betaalt u online met een gerust hart.

Wat is het voornaamste gedekte risico? Niet levering binnen de 90 dagen na aankoop van het goed dat u op het internet aankocht en betaalde met uw kredietkaart of wanneer de levering niet conform blijkt of gebreken vertoont.

Wat is het voornaamste niet gedekte risico? Niet-levering van uw aankoop door een staking bij de post of de koeriersdienst.

Verzekering Kaartfraude

Kaart verloren? Gestolen? Met de verzekering die aan uw MasterCard Gold kredietkaart is gekoppeld, bent u gedekt tegen fraude.

Wat is het voornaamste gedekte risico? De franchise als iemand frauduleus met uw kaart betaalt of geld opvraagt.

Wat is het voornaamste niet gedekte risico? De franchise als het frauduleus gebruik mogelijk werd door een door u gemaakte opzettelijke fout of door uw medeplichtigheid omdat u de kaart en de geheime code bij elkaar of op een onveilige manier bewaarde.

Bovenstaande opsommingen zijn niet-beperkend

De exacte omvang van de waarborgen, beperkingen en aansluitingsvoorwaarden vindt u in de Algemene Voorwaarden van dit product, die gratis verkrijgbaar zijn in uw kantoor of onderaan deze pagina. Voor meer info kunt u terecht in uw kantoor of bellen naar het Easy Banking Centre op 02 762 60 00.

De verzekering Gold Card Insurance, die inbegrepen is in de MasterCard Gold-kredietkaart uitgegeven door BNP Paribas Fortis, is een collectieve verzekering naar Belgisch recht, onderschreven door BNP Paribas Fortis (de verzekeringsnemer) bij AG Insurance (de verzekeraar). De houder van deze kredietkaart is automatisch aangesloten. Zijn aansluiting bij deze verzekering eindigt als hij zijn verzekerde kredietkaart niet vernieuwt, als de verzekerde kaart opgezegd wordt of als het collectieve verzekeringscontract stopt, om welke reden ook. Zodra de aansluiting beëindigd is, eindigt ook de dekking, ook voor goederen die de houder reeds betaalde met de kaart.

Hoe upgraden naar Premium Pack?

Uw Comfort Pack veranderen naar een Premium Pack gaat snel en vlot: u behoudt alles wat u vandaag hebt en breidt uw pack uit met extra voordelen. Uw huidige rekeningnummers en kaarten blijven dus gewoon dezelfde. U zet eenvoudig online uw pack om naar een Premium Pack en vraagt daarbij meteen uw MasterCard Gold* aan.

Wettelijke informatie

BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – btw BE 0403.199.702, is ingeschreven onder het nr. 25.879A bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent voor AG Insurance nv.

AG Insurance nv – Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel – RPR Brussel – btw BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be. Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

MasterCard Gold: Dit aanbod is geldig onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis nv, kaartuitgever.

Premium Pack en de bijbehorende MasterCard Gold* aanvragen? Lees eerst alle info op deze pagina.

Niet tevreden?

Klachten kunt u indienen bij Klachtenmanagement van BNP Paribas Fortis (JQABD), Warandeberg 3, 1000 Brussel, fax: 02 228 72 00. U kunt uw klacht ook bezorgen aan de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Tel.: 02 547 58 71 – Fax: 02 547 59 75 -www.ombudsman.as

* onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag