Menu

Kies voor de sereniteit van het Premium Pack

Altijd zen

Het Premium Pack is ons meest complete aanbod voor zichtrekeningen. Door uw huidige Comfort Pack om te zetten naar een Premium Pack, krijgt u twee kredietkaarten1 of twee herlaadbare  betaalkaarten naar keuze voor u en/of uw partner/medehouder van het pack. Als u voor de Mastercard Gold* kiest, geniet u bovendien de voordelen van vier bijbehorende verzekeringen waardoor u in alle omstandigheden zen kunt blijven.

* Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag

Tijdelijke actie

Een romantische strandvakantie met twee of eropuit met het hele gezin? Stap samen met uw partner over naar een Premium Pack en maak kans op een reischeque ter waarde van 1.000 euro of andere mooie prijs.

De wedstrijd is toegankelijk voor alle natuurlijke personen vanaf de leeftijd van 18 jaar met woonplaats in België, met uitzondering van de personeelsleden van BNP Paribas Fortis (en zijn onderaannemers) en de inwonende leden. Bovendien moet iedere deelnemer houder zijn van een Premium Pack zichtrekening op het ogenblik van de uitloting. De actie loopt van 22/05/2018 tot en met 15/07/2018.

De te winnen prijzen zijn:

  • Voor de 5 deelnemers waarvan het antwoord op de schiftingsvraag het dichtst aanleunt bij het correcte antwoord: 1 reischeque ter waarde van 1.000 euro, geldig bij Thomas Cook (aantal prijzen: 5)
  • Voor de 6-15e deelnemer waarvan het antwoord op de schiftingsvraag het dichtst aanleunt bij het correcte antwoord: 1 reischeque ter waarde van 500 euro, geldig bij Thomas Cook (aantal prijzen: 10)
  • Voor de 16-45e deelnemer waarvan het antwoord op de schiftingsvraag het dichtst aanleunt bij het correcte antwoord: 1 Wondercard ter waarde van 150 euro per stuk, geldig op alle Wonderbox-koffers (aantal prijzen: 30)

Raadpleeg het wedstrijdreglement (pdf)

Samengevat:

Voor maar 6,25 euro per maand geniet u alle voorwaarden van het Comfort Pack (tot drie zichtrekeningen inbegrepen*) met daarbovenop:

  • tot twee kredietkaarten (Visa Classic of Mastercard Gold**) of herlaadbare betaalkaarten;
  • gratis vervanging van uw kaarten bij verlies of diefstal;
  • de Premium Bonus, waarmee u elk jaar tot 100% van de prijs van uw pack kunt terugverdienen.

* Bijvoorbeeld een rekening op uw naam, een tweede rekening op naam van uw partner en een derde rekening, die gemeenschappelijk is. Of een rekening op uw naam, een tweede rekening waarop uw huurders hun huur storten en een derde gemeenschappelijke rekening voor u en uw partner.

**Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag

Mastercard Gold: veel meer dan een kredietkaart

De Mastercard Gold wordt wereldwijd aanvaard en is synoniem met comfort en maximale zekerheid. Profiteer van:

  • de hogere uitgavenlimiet van 5.000 euro per maand;
  • exclusieve kortingen bij partners zoals Avis, Hertz en Priceless Cities;
  • de aanvullende verzekeringsdiensten: 4 bijbehorende verzekeringeninbegrepen, zodat u altijd met een gerust hart uw aankopen kunt doen of uw reizen kunt boeken.

De Mastercard Gold is ook los verkrijgbaar voor 3,83 euro per maand. U kunt ze aanvragen in uw kantoor of bellen naar het Easy Banking Centre op het nummer 02 762 60 00.

4 verzekeringen volledig inbegrepen

Reisannulatieverzekering

Boekte u uw reis met uw Mastercard Gold kredietkaart? Goed gezien, want bij de kaart is een reisannulatieverzekering inbegrepen.

Wat is het voornaamste gedekte risico?Reisannulering bij ziekte, ongeval, overlijden of ernstige materiële schade. Let wel: u moet de reis in kwestie voor uzelf en/of uw familie voor minstens 70% betaald hebben met uw kredietkaart.

Wat is het voornaamste niet gedekte risico? Annulering van reizen gereserveerd in het kader van uw beroep of handelsactiviteiten.

Verzekering Aankoopgarantie

Hebt u een aankoop gedaan met uw Mastercard Gold kredietkaart? Dan is die gedekt door de verzekering in uw contract.

Wat is het voornaamste gedekte risico? Diefstal of accidentele beschadiging, binnen de 120 dagen na aankoop of levering, van het goed dat u aankocht met uw kredietkaart.

Wat is het voornaamste niet gedekte risico? Het gewoonweg kwijtraken of verdwijnen van uw aankopen.

Verzekering Aankoopgarantie Internet

Hebt u iets op het internet gekocht met uw Mastercard Gold? Maak u geen zorgen en betaal met een gerust hart dankzij deze specifieke verzekering.

Wat is het voornaamste gedekte risico? Waarborg internetaankopen bij niet-levering, niet-conforme of beschadigde levering van de op het internet gekochte goederen, binnen 90 dagen na de aankoopdatum.

Wat is het voornaamste niet gedekte risico? Niet-levering van het verzekerde goed door staking van de post of de koerierdienst.

Verzekering Kaartfraude

Kaart verloren? Gestolen? Met de verzekering die aan uw Mastercard Gold kredietkaart is gekoppeld, bent u gedekt tegen fraude.

Wat is het voornaamste gedekte risico? De franchise als iemand frauduleus met uw kaart betaalt of geld opvraagt.

Wat is het voornaamste niet gedekte risico? De franchise als het frauduleus gebruik mogelijk werd door een door u gemaakte opzettelijke fout of door uw medeplichtigheid omdat u de kaart en de geheime code bij elkaar of op een onveilige manier bewaarde.

Bovenstaande opsommingen zijn niet-beperkend

De exacte omvang van de waarborgen, beperkingen en aansluitingsvoorwaarden vindt u in de algemene voorwaarden van dit product, die gratis verkrijgbaar zijn in uw kantoor of onderaan op deze pagina. Voor meer info kunt u terecht in uw kantoor of bellen naar het Easy Banking Centre op 02 762 60 00.

De verzekering Gold Card Insurance, die inbegrepen is bij de Mastercard Gold-kredietkaart uitgegeven door BNP Paribas Fortis, is een collectieve verzekering naar Belgisch recht, onderschreven door BNP Paribas Fortis (de verzekeringsnemer) bij AG Insurance (de verzekeraar). De houder van deze kredietkaart is automatisch aangesloten. Zijn aansluiting bij deze verzekering eindigt als hij zijn verzekerde kredietkaart niet vernieuwt, als de verzekerde kaart opgezegd wordt of als het collectieve verzekeringscontract stopt, om welke reden ook. Zodra de aansluiting beëindigd is, eindigt ook de dekking, ook voor goederen die de houder reeds betaalde met de kaart.

Wettelijke informatie

BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – btw BE 0403.199.702, is ingeschreven onder het nr. 25.879A bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent voor AG Insurance nv.

AG Insurance NV – E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be. Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Mastercard Gold: dit aanbod is geldig onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis nv, kaartuitgever.

Lees eerst alle info op deze pagina.

Niet tevreden?

Klachten kunt u indienen bij de afdeling Klachtenmanagement van BNP Paribas Fortis (JQABD), Warandeberg 3, 1000 Brussel, fax: 02 228 72 00. U kunt uw klacht ook richten aan de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Tel.: 02 547 58 71 – Fax: 02 547 59 75 – www.ombudsman.as