Menu

TopDeal

"399 eur/maand excl. btw* zonder voorschot."

Leasing bedrijfswagen met volledig dienstenpakket

Een Renting-formule met uitzonderlijke voorwaarden voor de Mercedes C-Klasse Break C 160 benzine 129 pk.

Een vaste huurprijs die alle kosten van de wagen dekt

De huurprijs is inclusief:

  • periodiek onderhoud en reparaties: voor een wagen in perfecte staat;
  • het vervangen van zomer- en winterbanden: onbeperkt aantal banden gedurende de hele duur van het contract;
  • burgerlijke aansprakelijkheid en uitgebreide tenlasteneming van schade: rijden zonder zorgen;
  • Europese pechverhelping: de wagen de klok rond herstellen of takelen.
  • vervangwagen om uw mobiliteit te garanderen;
  • brandstofkaart voor een voordelig brandstofbeheer (optioneel).

De Mercedes C-Klasse Break

Puur en elegant zoals altijd, dynamischer en vooruitstrevender dan ooit. Ontdek het design van de nieuwe C-Klasse Break. De Break van de Mercedes C-Klasse combineert stijl en dagelijkse functionaliteit op een buitengewone manier. Het beste bewijs dat dynamiek en een grote laadruimte hand in hand kunnen gaan.

Met zijn moderne voorkant en elegante daklijn drukt de nieuwe C-Klasse Break zijn innovatievermogen uit. Ervaar het hoogstaande comfort en de uitgebreide standaarduitrusting die al uw ritten uniek maken! Geïnteresseerd?

Maak een afspraak met één van onze kantoren bij u in de buurt.

Wettelijke informatie

Renting is voorbehouden voor vrije beroepen, zelfstandigen en kmo’s. De hier verstrekte informatie geldt niet als aanbod. Een aanbod wordt slechts gedaan na aanvaarding van uw dossier en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden van Arval Belgium nv. Aanbod geldig tot 31/07/2018. De voertuigen zijn direct beschikbaar zolang de voorraad strekt.

* Voorbeeldprijs voor lange termijnverhuur met de vermelde opties, packs en diensten op 01/05/2018 voor een looptijd van 60 maanden en 20.000 kilometer per jaar voor een Mercedes C-Klasse Break C 160 benzine 129 pk. Gemiddeld verbruik en CO2: gegevens niet beschikbaar op het moment van publicatie. Indicatieve fiscale waarde = EUR 35.050,12.

De huurprijs omvat: onderhoud, reparaties, onbeperkt aantal zomer- en winterbanden bij normale slijtage, verkeersbelasting, wegenbelasting, BA verzekering, Perfecta met eigen risico van EUR 690, rechtsbijstand, bestuurdersverzekering, Europese pechverhelping, vervangend vervoer één categorie lager na 24 uur immobilisatie en brandstofbeheer. Onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit en catalogusprijzen.

De weergegeven uitvoeringen en afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de werkelijkheid. Arval kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor onjuiste informatie op deze pagina.

Arval Belgium nv – maatschappelijke zetel – Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0436.781.102, BTW BE 0436.781.102.