Menu

Stap goed verzekerd de lente in!

Hoera, het is lente!

We keken er allemaal naar uit en snakten naar de eerste zonnestralen. De lente breekt aan, en we krijgen weer zin om eropuit te trekken, gewoonweg te genieten. Het is bijvoorbeeld de ideale gelegenheid om uw woning of tuin wat op te frissen, nieuwe vervoermiddelen uit te testen of volop van uw vrije tijd te genieten.

U zult nog meer van de lente genieten dankzij alle tips en tricks die u hierna vindt.

Mijn huis en tuin

De lente is het startsein om zowel in huis als in de tuin duizend-en-één dingen te doen. Het is het ideale moment om wat te klussen. Met onze tips geniet u optimaal van de lente.

Mijn mobiliteit

Zowel voor het vervoer naar uw werk als voor verplaatsingen in uw vrije tijd is de lente het ideale moment om verandering te brengen in de manier waarop u zich verplaatst. In de lente pakken fiets en motor graag uit met al hun troeven. Enkele tips om met een gerust hart de baan op te gaan.

Mijn vrije tijd

De lente is traditioneel de periode waarin de meeste feesten worden georganiseerd. En ook weekendtrips met zijn tweetjes staan op het programma. Het is ook het seizoen om van het mooie weer te genieten, uitstapjes te maken, de lucht op te snuiven en uw sportactiviteiten te hervatten. Met onze tips beleeft u een actief seizoen.

En uw verzekeringen?

Een ongeval thuis, diefstal, materiële schade, ... Niemand blijft ervan gespaard, ook al denkt u optimaal voorbereid te zijn op wat het leven met zich meebrengt.

Uw BNP Paribas Fortis-adviseur kan samen met u nagaan of al uw verzekeringen wel helemaal aan uw behoeften en situatie zijn aangepast. Hij kan u ook een persoonlijk aanbod doen om uw dekkingen te optimaliseren.

Op onze website vindt u een overzicht van onze verzekeringsoplossingen.