Menu

Professional Wealth

Teamwerk

Dankzij zijn specifieke expertise, garandeert het team Professional Wealth een doorgedreven professionele omkadering en opvolging. De kernwoorden zijn focus, vertrouwen en expertise. De Wealth Managers geven u voor elk domein aangepast advies en garanderen u een opvolging op maat, zodat u onderbouwde beslissingen kunt nemen. Als het noodzakelijk is voor uw situatie, dan schakelt het Professional Wealth team andere gespecialiseerde entiteiten binnen onze bank in bijvoorbeeld de fiscaal-juridische experts, de experts in verzekeringen en kredieten of de vastgoedspecialisten van BNP Real Estate.

Doelgroep

De nieuwe desk “Professional Wealth Desk” mikt met zijn specifieke aanpak enerzijds op de leidinggevende kaderleden van multinationals (of ‘senior executives’), anderzijds op de ‘Independent Professionals’: partners van advocatenkantoren, lobbyisten, revisoren en consultants.

U zit met vragen, wij weten het antwoord

Het beheer van de ‘Independent Professionals’ is bijzonder complex. Ons gespecialiseerd team bij BNP Paribas Fortis Wealth Managers houdt zich ter beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om hen persoonlijk te contacteren voor meer informatie.

Raadpleeg onze brochure