Menu

Expats

Onze Private Banking oplossingen voor een opperbeste begeleiding

BNP Paribas Fortis Private Banking biedt een volledig dienstenaanbod voor expats. Wij optimaliseren het beheer van uw vermogen, in vertrouwen. Bankrekening, bankkaarten, financiering of verzekering? U vraagt, wij antwoorden met oplossingen die complementair zijn aan de voorstellen van uw agentschap. Als specialisten op het gebied van beleggen en vermogensstructurering bieden we dan ook een service op maat. Om uw leven gemakkelijker te maken, in België of in het buitenland .

Uw beleggingen onder controle

Uw vermogen verdient de beste service, waar u ook bent in de wereld. Samen vinden we de meest adequate oplossingen voor u, in functie van uw serviceniveau en uw behoeften. U kunt van ons gespecialiseerd advies krijgen maar toch zelf blijven beslissen, of het beheer van uw portefeuille aan onze deskundigen toevertrouwen. Wij hanteren een open structuur en werken samen met heel wat internationaal erkende Asset Managers. Dit hoog niveau van expertise laat ons toe om een breed gamma van oplossingen voor te stellen dat rekening houdt met uw internationaal profiel en uw wensen.

Uw internationaal vermogen

Verhuizen naar België of naar het buitenland kan gevolgen hebben die u niet voor ogen had. Zoals het niveau van de successierechten. De wetten zijn verschillend van land tot land, onze experts analyseren uw specifieke situatie naar Belgisch recht en adviseren u over de mogelijk te nemen stappen, bijvoorbeeld uw huwelijkscontract of uw testament aanpassen.

Uw Private Banker, uw gepriviligieerde partner

Uw Private Banker  is uw bevoorrechte gesprekspartner. Hij kent u, anticipeert uw behoeften en hij is uw aanspreekpunt voor een breed netwerk van experts. Op deze manier krijgt u altijd precieze antwoorden terwijl wij tegelijkertijd het overzicht op uw vermogen behouden. De Private Bankers voor expats hebben specifieke competenties. Zij verzekeren u een opvolging in lijn met uw internationaal profiel en antwoorden op de problematieken die u eigen zijn. Zij zijn bovendien meertalig en helpen u, zelfs als u niet vertrouwd bent met onze twee belangrijkste landstalen.

Op afspraak, waar u het wilt

Wenst u uw Private Banker te ontmoeten om uw persoonlijke situatie te bespreken? Hij ontvangt u graag in het Private Banking Centre International Desk Brussels City om uw specifieke internationale problemen te bespreken. Als u wil, begeven onze Private Bankers zich ook naar uw huis of uw bedrijf ... kortom, wat u het beste uitkomt.

Contacteer het Private Banking International Desk Brussels City Centre voor een afspraak met een van onze gespecialiseerde Private Bankers inzake Expats:

Nood aan flexibiliteit? Kies voor Private Banking by James

Voor al diegenen die ver weg zijn, voor degenen die druk bezet zijn, voor degenen die alles doen met hun telefoon, voor degenen die willen profiteren van ruimere openingstijden ... creëerden we Private Banking by James.

U kunt uw Private Banker contacteren via telefoon of maak gebruik van alle digitale communicatiekanalen. Hij is tot uw dienst van 7 tot 22 uur op weekdagen en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Private Banking by James:

Onze belofte: persoonlijke bijstand

Dankzij onze telefoonlijn uitsluitend voor expats (02/433 41 00), bereikbaar van 7 tot 22 uur op weekdagen en 9 tot 17 uur op zaterdag, beantwoorden wij al uw specifieke vragen en helpen wij u op de beste manier.

Uw dossier opstarten op afstand voor een aankomst in alle sereniteit

Om uw aankomst in België het best voor te bereiden, kunt u vooraf en op afstand alle noodzakelijke formaliteiten regelen voor de opening van een bankrekening bij ons.