Menu

Wealth Manager

Een aanbod op maat van onze premium-klanten

Ons aanbod is voorbehouden voor cliënten die meer dan 5.000.000 euro in beheer van BNP Paribas Fortis hebben. Zij maken gebruik van de algemene diensten van de bank, aangevuld met een exclusieve benadering. Bovendien profiteren ze van enkele diensten specifiek voor Wealth Management-cliënten.

Gerichte aanpak

"Elke cliënt is uniek. Uit ervaring weten we hoe belangrijk het daarom is om maatwerk te bieden. De Wealth Manager begeleidt zijn cliënt bij de verwezenlijking van zijn ambities en de bescherming van zijn vermogen. Of dat nu gaat om zijn portefeuille, vastgoed, filantropie of beleggingen. De Wealth Manager is uw bevoorrechte gesprekspartner bij het structureren van privé- en professioneel vermogen. Hij gaat bovendien verder dan de louter financiële aspecten en helpt zijn cliënt ook om de toekomst van zijn dierbaren en eigendommen veilig te stellen."

"Het leidt geen twijfel dat onze toegevoegde waarde zich vaak uit op het gebied van beleggingen."

Belegging als speerpunt

"Het leidt geen twijfel dat onze toegevoegde waarde zich vaak uit op het gebied van beleggingen. In een markt waar rentevoeten op hun laagst zijn, moeten wij proactief voorstellen doen om de portefeuille van onze cliënten te verbeteren. Zij behouden de controle, maar ze weten dat ze kunnen vertrouwen op de expertise van ons team, dat feilloos antwoord biedt op hun vragen over het al dan niet nemen van risico's."

Een aanpak in stappen

"Eén ding is zeker: onze cliënten zorgen al zeer goed voor hun portefeuille. Als Wealth Manager is het onze taak om, omringd door experts, steeds nieuwe oplossingen voor te stellen met het oog op de verdere ontwikkeling van het vermogen.

Onze aanpak gebeurt stapsgewijs. De cliënt contacteert ons met een project in gedachten. Zo'n project lijkt vaak eenvoudig, maar gaandeweg rijzen er vragen waarbij de cliënt vooraf niet heeft stilgestaan. Dan komen wij met gerichte oplossingen op maat."

"Onze Wealth Management-cliënten doen hun voordeel met de expertise en aanbiedingen van de BNP Paribas Group."

De voordelen van een groep

"Paradoxaal als het mag klinken, het feit dat wij behoren tot een wereldwijd bankennetwerk zorgt ervoor dat wij onze lokale cliënten beter kunnen bedienen. Onze Wealth Management-cliënten profiteren van de expertise en aanbiedingen van de BNP Paribas Group op gebied van beleggingen, verzekeringen, structureringen en leningen. Dat weerhoudt ons er niet van om onze eigen structuur te hebben, die verschilt van andere diensten binnen de bank, om een exclusieve service te bieden."