Menu

Private Banker

Eén aanspreekpunt met een netwerk van experts

Uw Private Banker is uw bevoorrechte gesprekspartner en staat u bij in het beheer van uw vermogen op een manier die veel verder gaat dan de certificatie waaraan alle Private Bankers moeten voldoen. Voor alle specifieke vragen doet hij dan ook een beroep op een team van experts. Op deze manier voorziet uw Private Banker antwoorden in alle materies die verband houden met de activiteiten van een Private Bank.

Dagelijkse ondersteuning

"Het is niet eenvoudig om een allesomvattende definitie van een Private Banker te geven. De rol en de manier van werken is immers afhankelijk van de verwachtingen van de cliënt. Als u een definitie wilt - en weet dat dit onvermijdelijk onvolledig zal zijn - laten we dan zeggen dat het de taak is als Private Banker om, omringd door experts, de klant te ondersteunen, dag in dag uit, bij het beheer van zijn vermogen."

"Uw private banker zal al het mogelijke doen om u een lange termijnvisie te bieden."

Een one-man-band

"Tegenwoordig biedt elke (of bijna elke) bank een Private Banking-service. Dit aanbod wordt al te vaak gereduceerd tot een eenvoudig beheer van de activa en de portefeuille van de cliënt. Uw Private banker gaat resoluut verder dan de functie van raadgever voor uw beleggingsportefeuille. Het personaliseren van onze globale visie op het vermogen maakt het verschil. Dankzij zijn brede blik op vermogensbeheer, versterkt door een team van experts, vormt uw Private Banker een one-man-band. Hij biedt u, behalve een zoektocht naar rendement, een langetermijnvisie voor uw vermogen."

"We willen toegevoegde waarde creëren. Zowel qua prestaties als qua advies."

Het menselijke aspect maakt (ook) het verschil

"Vaak weten onze cliënten niet dat ze gebruik kunnen maken van Private Banking. Daarom nemen wij rechtstreeks contact met hen op. Ons kantorennet is daarbij van onschatbare waarde. Het is ons doel om een toegevoegde waarde te creëren, zowel wat betreft de prestaties van uw vermogen als in de kwaliteit van ons advies. Uiteraard bieden wij ook service op maat. Neem bijvoorbeeld het Flexibel Privékrediet. Dat geeft onze cliënten de kans om in te spelen op opportuniteiten en hun eigen kapitaal, dat belegd is in hun portefeuille, te vrijwaren."

Een team achter iedere Private Banker

"Uw Private Banker, uw contactpersoon en bevoorrecht gesprekspartner, aarzelt niet om een beroep te doen op verschillende experts om u een langetermijnstrategie aan te bieden. Om uw vermogen te beheren, wordt hij ook bijgestaan door een team dat dagelijks zorgt voor het beantwoorden van al uw vragen en het tegemoet komen aan uw verwachtingen en uw wensen. "