Menu

Patrimonial Lending Officer

Uw optimale kredietoplossing

De rol van een Patrimonial Lending Officer is om een kredietoplossing samen te stellen die op elk punt voldoet aan uw verwachtingen en de structuur van uw vermogen. U ontvangt altijd een voorstel met de meest voordelige en flexibele voorwaarden. Laurence Detournay legt ons uit wat haar taak precies is en welke voordelen de samenwerking met een kredietexpert precies inhoudt voor u, als Private Banking- of Wealth Management-cliënt.

Een expert in het hart van BNP Paribas Fortis Private Banking & Wealth Management

“Een Patrimonial Lending Officer is één van de experts op wie een Private Banker of Wealth Manager een beroep kan doen. Wij zijn specialisten in de verschillende soorten leningen die BNP Paribas Fortis aanbiedt. Dat maakt van ons de personen bij uitstek om de best mogelijke voorwaarden uit te zoeken en de cliënt te informeren en te adviseren. Het is onze taak om voor de meest complexe situaties een optimale oplossing te vinden. Vaak is dat er één waaraan op het eerste zicht niet gedacht wordt. De Patrimonial Lending Officer analyseert, net zoals de andere experts, de situatie eigen aan elke cliënt om het beste antwoord te vinden op zijn vragen en wensen.“

"De Patrimonial Lending Officer zal u de voordelen, in het bijzonder de flscale, van een kredietoplossing toelichten."

De taak van een Patrimonial Lending Officer

"Uw Private Banker of Wealth Manager zal een gesprek organiseren over uw projecten en verwachtigen. De Patrimonial Lending Officer zal u de voordelen, in het bijzonder de fiscale, van een kredietoplossing toelichten. Hij zal u vragen stellen over uw situatie, zowel rond uw vermogen als fiscaal, zodat hij de best mogelijke oplossing kan vinden. Dit alles gebeurt altijd samen met uw bevoorrechte gesprekspartner bij BNP Paribas Fortis Private Banking & Wealth Management."

Een brede waaier aan oplossingen

"Bij die zoektocht naar een optimale oplossing luistert de Patrimonial Lending Officer naar u en bepaalt hij wat u nodig heeft als natuurlijk persoon en als rechtspersoon (patrimoniumvennootschap). Dat varieert sterk: de aankoop van vastgoed of een auto, renovaties, successierechten, schenkingen, leningen aan familieleden, voorschot op de eigen middelen, ... De Patrimonial Lending Officer zal, in functie van het doel en de garanties van de lening, de beste oplossing voor u zoeken: van klassieke kredieten (hypothecair krediet, tijdelijk krediet, beleggingskrediet, ...) tot meer specifieke kredieten zoals het Flexibele Privékrediet of de financiering van een jacht, exclusief gereserveerd voor de cliënten van BNP Paribas Fortis Private Banking & Wealth Management. Als cliënt van de Private Bank geniet u ook nog eens van voordelige rentevoeten op de verschillende kredieten."