Menu

Veelgestelde vragen

Profiteer van onze tijdelijke cashbackactie

Tot en met 31 augustus profiteert u van onze cashbackactie voor tak 23-beleggingsverzekeringen. Daarbij kunt u de helft van de taks op levensverzekeringen teruggestort krijgen.

Easy Banking App, proberen overtuigt

Uw saldo ckecken, een overschrijving doen, betalen met uw smartphone, uw beleggingen opvolgen of uw budget analyseren. Met Easy Banking App hebt u uw bank altijd bij de hand, waar en wanneer u maar wilt. Ontdek hoe de app uw leven makkelijker maakt. Elke dag opnieuw.

#MyFuture by MyExperts

De rubriek #MyFuture is er op maat van de jongere generatie: een eerste job, een eigen wagen, de aankoop van een woning, starten met beleggen, een eigen zaak starten… Herkenbaar? Kom er alles over te weten in tal van artikels, podcasts, video’s en webinars rond 6 thema’s…

U zoekt een vertrouwensrelatie op lange termijn?

Wij engageren ons zwart op wit

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

1

Onze engagementen vindt u in de Patrimoniale Overeenkomst. Dat is een volledig overzicht van onze globale aanpak en van uw exclusieve diensten als cliënt van de Private Bank.

2

Exclusieve beleggingen op maat, oplossingen voor uw projecten, verzekeringen en een analyse van uw familiale situatie voor een geslaagde successieplanning.

3

Uw Private Banker of uw Wealth Manager is uw eerste aanspreekpunt. Hij/Zij is de spil die u, als dat nodig is, toegang geeft tot zijn collega-experts in alle verschillende domeinen.

Wij zijn er voor u

Onze bereikbaarheid is meer dan onze Private Banking Centres

Uw eerste aanspreekpunt is uw Private Banker of Wealth Manager en zijn/haar assistent(e). U ontmoet uw Private Banker of Wealth Manager op de klassieke manier, face-to-face, of op afstand via de dienst Private Banking by James . De Private Bank is elke dag, ook op zondag, bereikbaar via het exclusieve telefoonnummer van PrivilegeConnect. Via Easy Banking (via de app of de website) voert u uw verrichtingen uit waar en wanneer dat u het beste past.

Wist u dat...

Waar kunt u ons vinden?

Gelieve uw postcode in te voeren