Menu

Veilig online en mobiel bankieren

Smartphone/Tablet

Dagelijks mobiel bankieren met Easy Banking App* is volledig veilig. Ontdek hoe we uw paswoorden en gegevens beschermen, maar ook wat u zelf kunt doen om cybercriminelen geen kans te geven. Meer weten

*Om Easy Banking App te kunnen gebruiken, hebt u een Easy Banking Web-contract nodig.

PC/Mac

Online bankverrichtingen doen met Easy Banking Web is absoluut veilig. Ontdek hoe we uw gegevens en paswoorden beschermen, maar ook wat u zelf kunt doen om niet in de val te lopen van internetcriminelen. Meer weten

Wat te doen als uw mobiele toestel verloren of gestolen is?

  • Bel uw mobiele operator om uw simkaart te blokkeren.
  • Bel naar het Easy Banking Centre op 02 762 60 00 en laat uw smartphone of tablet uitschrijven.

Uw Easy Banking App blijft op die manier veilig en de 'gelukkige vinder' van uw toestel kan zo ook niet op uw account aanmelden. Houd uw klantnummer en de naam die u gebruikte om uw Easy Banking-profiel op uw toestel aan te maken bij de hand.

Hoe fraude herkennen en melden?

Cybercriminelen gaan altijd maar vernuftiger te werk. Hier vindt u informatie over de meest voorkomende vormen van fraude. We geven u ook een aantal tips hoe u van Easy Banking App en van het internet in het algemeen veilig gebruik maakt.

Mijn online en mobiele bank

Met Easy Banking App of Easy Banking Web, doet u uw bankverrichtingen wanneer het u uitkomt. Wilt u uw rekeningsaldo bekijken, een overschrijving doen of uw adviseur bereiken? Dat kan waar en wanneer u wilt vanop uw toetsenbord of met enkele muisklikken.

Meer info in de folder: bankier digitaal in alle gemoedsrust.