Menu

Veilig mobiel bankieren

De beveiliging van uw paswoorden in Easy Banking App

Het dagelijkse gebruik van Easy Banking App is volledig veilig dankzij uw persoonlijk Easy Banking-paswoord of itsme-account. Hoe maakt u een goed paswoord?

De veiligheid van uw gegevens staat centraal

De veiligheid van uw gegevens is onze topprioriteit. Ontdek hoe wij uw gegevens beschermen terwijl u onze mobiele apps gebruikt. U kunt ook zelf actief meewerken aan de dagelijkse veiligheid van uw mobiele bank. Met een aantal handige tips leert u wat u kunt doen om uw gegevens te beschermen.

Hoe fraude herkennen en melden?

Cybercriminelen gaan altijd maar vernuftiger te werk. Hier vindt u informatie over de meest voorkomende vormen van fraude. We geven u ook een aantal tips hoe u van Easy Banking App en van het internet in het algemeen veilig gebruik maakt.

Wat doet u als uw mobiele toestel verloren of gestolen is?

  • Bel uw mobiele operator om uw simkaart te blokkeren.
  • Bel naar het Easy Banking Centre op 02 762 60 00 en laat uw smartphone of tablet uitschrijven.

Uw Easy Banking App blijft op die manier veilig en de 'gelukkige vinder' van uw toestel kan niet op uw account aanmelden. Houd uw klantnummer en de naam die u gebruikte om uw Easy Banking-profiel op uw toestel aan te maken bij de hand.

Online bankieren betekent veilig bankieren

Dagelijks digitaal bankieren met Easy Banking Web is absoluut veilig. Ontdek hoe we uw paswoorden en gegevens beschermen, maar ook wat u zelf kunt doen om cybercriminelen geen kans te geven.