Menu

Online bankieren betekent veilig bankieren

Snel en veilig aanmelden in Easy Banking Web

Uw rekeningen, kaarten en beleggingen beheren met uw computer is snel, makkelijk en volledig veilig. Ontdek hier hoe we uw verbinding met uw onlinebank beveiligen.

Easy Banking Web heeft een beveiligd webadres

De website van BNP Paribas Fortis is volkomen veilig. Maar hoe weet u zeker of u aan het juiste adres bent? Hier vindt u enkele tips om u daarvan te verzekeren, samen met een handig weetje voor dagelijks gebruik.

De veiligheid van uw gegevens staat centraal

De veiligheid van uw gegevens is onze topprioriteit. Ontdek hoe wij uw gegevens beschermen terwijl u onze onlinebank gebruikt. U kunt ook zelf actief meewerken aan de dagelijkse veiligheid van uw digitale bank. Met een aantal handige tips leert u wat u kunt doen om uw gegevens te beschermen.

Hoe fraude herkennen en melden?

Cybercriminelen gaan altijd maar vernuftiger te werk. Hier vindt u informatie over de meest voorkomende vormen van fraude en ook een aantal tips om Easy Banking Web en het internet in het algemeen veilig te gebruiken.

Veilig mobiel bankieren

Dagelijks mobiel bankieren met Easy Banking App is volledig veilig. Ontdek hoe we uw paswoorden en gegevens beschermen, maar ook wat u zelf kunt doen om niet in de val te lopen van cybercriminelen.