Menu

Snel en veilig aanmelden in Easy Banking Web

Een onlinebank met maximale beveiliging

Met Easy Banking Web hebt u toegang tot uw rekeningen en beheert u uw kaarten en beleggingen in alle comfort via uw computer. Wij gebruiken de meest geavanceerde veiligheidssystemen zodat u uw transacties in alle veiligheid uitvoert.

In enkele seconden aanmelden op uw onlinebank

Om aan te melden in Easy Banking Web hebt u uw ID nodig (het klantnummer dat op uw bankkaart staat), uw pincode en uw kaartlezer. Die persoonlijke elementen geven u een volledig veilige toegang tot uw bank op afstand.

Wees voorzichtig:

Deel uw ID, uw pincode en de codes die uw kaartlezer genereert aan niemand mee. Wij zullen nooit uw ID's en paswoorden vragen per telefoon of e-mail.

Via itsme®

Met de app itsme® kunt u met uw smartphone inloggen op een groot aantal onlineplatformen en -apps. Itsme® genereert voor u een unieke code van vijf cijfers, waarmee u zich in enkele seconden volledig veilig kunt aanmelden.

Dat betekent:

  • dat u zonder kaartlezer in Easy Banking Web kunt aanmelden;
  • dat u uw betalingen nog sneller en eenvoudiger kunt bevestigen.

De itsme®-app garandeert een zeer volledige onlineveiligheid door de combinatie van uw smartphone, simkaart en persoonlijke itsme®-code. Bovendien behoudt u de controle over al uw identiteitsgegevens. Klik hier voor meer informatie.

Uw onlinebank heeft een beveiligd adres

De website van BNP Paribas Fortis is volkomen veilig. Maar hoe weet u zeker of u aan het juiste adres bent? Lees het hier.