Menu

Wij zijn er voor u

Of

24/7 via deze website

Nieuws

Na Brexit en de verkiezing van Donald Trump ziet het er naar uit dat na de Nederlandse nu ook bij de Franse verkiezingen de opiniepeilingen het bij het rechte eind hadden. De financiële markten reageren opgelucht op de uitslag. Meer weten

Starters

Uw ticket naar het ondernemersbestaan

De teerling is geworpen. U wordt ondernemer! Weet dat een hele reeks voordelen voor u klaar staan. De Ondernemersbank ondersteunt de lancering van uw project met een specifiek en ruim gevarieerd aanbod voor starters.

Zelfstandigen

Mis geen enkele opportuniteit

Als zelfstandig ondernemer neemt u voortdurend nieuwe initiatieven. Een opportuniteit in zicht? Grijpt u ze of niet? Snel beslissen is de boodschap. Met ons specifieke aanbod voor zelfstandigen krijgt u doeltreffende en tegelijk eenvoudige oplossingen op maat.

Vennootschappen

Focus op wat telt

Als zaakvoerder bent u verantwoordelijk voor het succes van uw onderneming. De relaties met klanten en leveranciers, het personeelsbeheer, de financiën ... Geen tijd te verliezen dus. Blijf bij de essentie van het ondernemen met De Ondernemersbank dankzij onze specifieke administratieve, financiële en kredietoplossingen.

Medische beroepen

Advies en service in elke fase van uw carrière

Rekeningen, kredieten en andere bankoplossingen voor de opstart en de groei van uw praktijk. Kies uit een aanbod op maat van de kanditaat-arts of specialist in opleiding, de startende arts en de gevestigde arts.

Vrije beroepen

Maak gebruik van deskundig advies

U werkt in de juridische sector? U bent architect of vastgoedmakelaar? Of oefent u nog een ander vrij beroep uit? Geniet gespecialiseerd advies van een expert in uw domein in elke fase van uw carrière.

Landbouwers

Kies voor succes

Is financiële stabiliteit van essentieel belang voor de uitbating van uw agrarische onderneming? Laat u ondersteunenen door De Ondernemersbank en geniet onze specifieke administratieve, financiële en kredietoplossingen.

Bankieren op afstand

Eén verbinding volstaat om al uw bankverrichtingen te doen, waar en wanneer u dat wilt. Lees meer.

Zakelijke rekeningen aangepast aan uw behoeften als ondernemer

Met onze Packs Essential Pro en Flex Pro hebt u als ondernemer alles in handen om uw dagelijkse bankzaken efficiënt te beheren. Lees meer.

Bizcover

Bizcover is een blog van, voor en door ondernemers. Hier delen experts en ondernemers hun kennis. Duik meteen in deze schat aan informatie, advies, tips en getuigenissen. Lees meer.

Visa Business Blue

In België, overal ter wereld en zelfs op internet: Visa Business Blue is de ideale kredietkaart voor uw professionele betalingen.

Betaalterminal

Meteen betalen voor uw producten en diensten? Met een betaalterminal is dat mogelijk. Kies de meest geschikte terminal voor uw onderneming.

Vind een kantoor in uw buurt

Wat is uw postcode?