Menu

Starters

Uw ticket naar het ondernemersbestaan

De teerling is geworpen. U wordt ondernemer! Weet dat een hele reeks voordelen voor u klaar staan. De Ondernemersbank ondersteunt de lancering van uw project met een specifiek en ruim gevarieerd aanbod voor starters.

Zelfstandigen

Mis geen enkele opportuniteit

Als zelfstandig ondernemer neemt u voortdurend nieuwe initiatieven. Een opportuniteit in zicht? Grijpt u ze of niet? Snel beslissen is de boodschap. Met ons specifieke aanbod voor zelfstandigen krijgt u doeltreffende en tegelijk eenvoudige oplossingen op maat.

Vennootschappen

Focus op wat telt

Als zaakvoerder bent u verantwoordelijk voor het succes van uw onderneming. De relaties met klanten en leveranciers, het personeelsbeheer, de financiën ... Geen tijd te verliezen dus. Blijf bij de essentie van het ondernemen met De Ondernemersbank dankzij onze specifieke administratieve, financiële en kredietoplossingen.

Medische beroepen

Advies en service in elke fase van uw carrière

Rekeningen, kredieten en andere bankoplossingen voor de opstart en de groei van uw praktijk. Kies uit een aanbod op maat van de kanditaat-arts of specialist in opleiding, de startende arts en de gevestigde arts.

Juridische beroepen

Maak gebruik van deskundig advies

Als vrij beroeper geniet u kortingen en andere voordelen op al uw bankverrichtingen. Ontdek onze specifieke rekeningen, packs en kredietoplossingen voor stagiairen, kandidaten, starters en gevestigde juridische beroepers.

Landbouwers

Kies voor succes

Is financiële stabiliteit van essentieel belang voor de uitbating van uw agrarische onderneming? Laat u ondersteunen door De Ondernemersbank en geniet onze specifieke administratieve, financiële en kredietoplossingen.

CompanyMakers

De oprichting van uw (e)bvba van a tot z

Een digitale oplossing die u de kans geeft om u helemaal op uw activiteit te concentreren, terwijl wij de administratieve formaliteiten opvolgen voor de oprichting van uw (e)bvba.

Innovation Hub

Boost aan innoverende start-ups

Gespecialiseerd advies, financiële oplossingen op maat en toegang tot een internationaal netwerk geven een nieuwe dimensie aan uw hoogtechnologische start-up of scale-up.

Bankieren op afstand

Eén verbinding volstaat om al uw bankverrichtingen te doen, waar en wanneer u dat wilt. Lees meer.

Zakelijke rekeningen aangepast aan uw behoeften als ondernemer

Met onze Packs Essential Pro en Flex Pro hebt u als ondernemer alles in handen om uw dagelijkse bankzaken efficiënt te beheren. Lees meer.

Bizcover

Bizcover is een blog van, voor en door ondernemers. Hier delen experts en ondernemers hun kennis. Duik meteen in deze schat aan informatie, advies, tips en getuigenissen. Lees meer.

E-commerce

Uw klanten gebruiken het internet meer en meer om producten of diensten te kopen. Verhoog uw klantenservice en uw omzet met onze oplossingen voor vlotte, veilige en snelle online betalingen. Lees meer.

Visa Business Blue

In België, overal ter wereld en zelfs op internet: Visa Business Blue is de ideale kredietkaart voor uw professionele betalingen.

Betaalterminal

Meteen betalen voor uw producten en diensten? Met een betaalterminal is dat mogelijk. Kies de meest geschikte terminal voor uw onderneming.

Vind een kantoor in uw buurt

Wat is uw postcode?