Menu

Kredieten voor ondernemers

Verzeker de groei en continuïteit van uw onderneming met het juiste krediet.

Kredietgids voor ondernemers: een kredietoplossing op uw maat

Vind snel de juiste financieringsoplossing op maat. Door de korte dynamische vragenlijst in te vullen, stellen we u de best passende financieringsformule voor. U kan er de klassieke financieringen terugvinden maar ook nieuwe kredietoplossingen zoals o.a. crowdfunding. Daarnaast geven we u ook een indicatie of overheidssteun voor u een mogelijke piste is. Door te klikken op de voorgestelde oplossingen, kan u meer informatie krijgen, eventueel een simulatie maken en in sommige gevallen uw aanvraag online opstarten.

Haal meer uit uw investeringsmogelijkheden

Ga voor overheidssteun en crowdfunding

Naast kredieten op maat van uw project, kunt u ook rekenen op extra hulp van de overheid of van private investeerders. Ontdek voor welke overheidssteun uw project in aanmerking komt en wat crowdfunding voor u kan betekenen.

Steunmaatregelen van de overheid

Benieuwd met welke steunmaatregelen u uw krediet kunt combineren? Ontdek meteen de verschillende overheidsfinancieringen, per gewest en federaal, in een handig overzicht.

Crowdfunding, de alternatieve financiering

Met crowdfunding financiert u uw project met de steun van particuliere investeerders. Ontdek onze crowdfundingpartners en vind de formule die het best aansluit bij uw behoeften.