Menu

Dagelijkse bank

Premium Pack

De meest complete service voor uw dagelijkse bankzaken. Profiteer het eerste jaar gratis (ipv. 7,00 EUR per maand) van de talrijke voordelen.

Hello4You

Ons gratis Pack voor jongeren van 18 tot en met 27 jaar. Het maakt uw leven eenvoudiger en opent het boeiende universum van Hello bank!, ons mobiele aanbod.

Word klant bij BNP Paribas Fortis

Door te kiezen voor BNP Paribas Fortis krijgt u toegang tot dienstverlening op maat, ontworpen om uw aankomst in België te vereenvoudigen, maar ook om aan uw behoeften en uw specifieke eisen te voldoen.  

Download de brochure

Dit zal zeker u interesseren...

Verzekeringen op maat

Een gerust gevoel dankzij een uitgebreid verzekeringsaanbod aan voordelige voorwaarden. Familiale verzekering, woonverzekering, autoverzekering, inkomstenverzekering ... Wij hebben de dekking die aan uw behoeften voldoet.

De huurwaarborg

Als u zich wilt settelen, huurt u wellicht een appartement of een huis. U geeft de eigenaar dan een huurwaarborg, die tijdens de duur van uw huurovereenkomst geblokkeerd wordt. Een daartoe bestemde spaarrekening – gratis – is de oplossing.

Loondomiciliëring

Wilt u zeker zijn dat uw loon in België correct betaald wordt? Laat het dan uitbetalen via een domiciliëring.

Kaarten

Betalen met de kaart? Dat is makkelijk en comfortabel. Kies voor een gepersonaliseerde bankkaart, een MasterCard Gold kredietkaart of een herlaadbare betaalkaart!

Priority Banking

Beschikt u over 85.000 euro of meer in spaarproducten en/of beleggingsproducten? Uw persoonlijke adviseur behartigt al uw bankzaken en begeleidt u in uw projecten met de nodige expertise.

Private Banking

Uw vermogen bedraagt minstens 250.000 euro en vereist een specifiek beheer. Onze Private Bankers, experts in de behandeling van expatdossiers stellen hun competentie ter beschikking.

Uw bank

Dicht bij u

BNP Paribas Fortis biedt u een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde kantoren voor expats, met ruime openingstijden. Onze meertalige en gespecialiseerde adviseurs helpen u graag verder met al uw vragen op het moment dat voor u het best past.

Op afstand

Als expat is het een must om uw bankzaken, uw verzekeringen en uw beleggingen te kunnen beheren waar en wanneer u dat wilt. Met ons uitgebreid gamma van producten en diensten hebt u op elk ogenblik toegang tot de bank en tot uw rekeningen.

Uw bank wereldwijd

U bent in het buitenland en moet een probleem in verband met uw bankzaken regelen? Dan is er zeker een bankkantoor in de buurt. Hebt u besloten België permanent te verlaten? Dan helpt één van onze kantoren u bij het overzetten van uw bankproducten.

Ons aanbod expats in minder dan 2 minuten

Vind een kantoor in uw buurt

Wat is uw postcode?