Menu

Onze aanpak

Elk vermogen is uniek. Daarom engageren Private Banking en Wealth Management zich om u met maatwerk bij te staan. Niet alleen bij het beheer, maar ook bij de verdere opbouw van uw vermogen. Of het nu gaat om een roerend of onroerend, een nationaal of internationaal vermogen, het is onze taak om het optimaal te beschermen, te doen groeien en u te adviseren hoe u het op de beste manier aan de volgende generatie kunt overdragen.

Lees onze brochure

Onze expertise

Op basis van hun expertise en ervaring zullen onze experts u deskundig adviseren en dat zowel voor uw zakelijk als uw privé-vermogen. Meer weten?

Dicht bij u

Uw Private Banker of Wealth Manager is altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. Telefonisch of op afspraak in een van onze centers of op een andere lokatie die u kiest. Meer weten?

Beleggingen

Ontdek de voordelen van onze beleggingsoplossingen volledig aangepast aan uw verwachtingen en bezorgdheden en die getuigen van een gezond vermogensbeheer. Meer weten?

Vermogensstructurering

Het is essentieel dat Private Banking, ondersteund door zijn experts, uw persoonlijke vermogenssituatie in haar geheel begrijpt. Op die manier geven we u concrete antwoorden op maat over financiële en successieplanning. Meer weten?

Onze specifieke oplossingen

Elke cliënt legt andere accenten, heeft andere prioriteiten. Dat spreekt voor zich. Daarom is het onze taak u oplossingen te bieden die perfect afgestemd zijn op uw wensen en verwachtingen.

  • Ondernemende visie
  • Vrije beroepen
  • Private Institutionals
  • Expats

Volg de marktanalyses en de patrimoniale actualiteit op MyExperts.

Bescherming

Bescherm uw dierbaren, uzelf en uw vermogen. Kies voor een bescherming afgestemd op uw persoonlijke situatie en die van de betrokken personen.

Filantropie

Wilt u zich zinvol en efficiënt engageren in de maatschappij? Wealth Management begeleidt u graag en kan u in dit kader verschillende specifieke oplossingen aanbieden.

Dagelijks bankieren

Beheer uw rekeningen en dagelijkse financiële transacties optimaal. Wij stellen u oplossingen voor die inspelen op uw specifieke wensen en verwachtingen.

Waar kan u ons vinden?

Gelieve uw postcode in te voeren