Menu
 • Marketstube

  Is handelsoorlog doodsteek voor beurshausse ?

  Bekijk de video
 • Krijg de helft van de taks op de levensverzekerings-premie terug

 • In een wereld in verandering,

  Kiezen onze cliënten hun favoriete goede doel

 • Fiscale maatregelen 2018

  Wat verandert er voor uw beleggingen?

  Meer weten

Onze aanpak

Elk vermogen is uniek. Daarom engageren Private Banking en Wealth Management zich om u met maatwerk bij te staan. Niet alleen bij het beheer, maar ook bij de verdere opbouw van uw vermogen. Of het nu gaat om een roerend of onroerend, een nationaal of internationaal vermogen, het is onze taak om het optimaal te beschermen, te doen groeien en u te adviseren hoe u het op de beste manier aan de volgende generatie kunt overdragen.

Lees onze brochure

Onze expertise

Op basis van hun expertise en ervaring zullen onze experts u deskundig adviseren en dat zowel voor uw zakelijk als uw privé-vermogen. Meer weten?

Dicht bij u

Uw Private Banker of Wealth Manager is altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. Telefonisch of op afspraak in een van onze centers of op een andere lokatie die u kiest. Meer weten?

Beleggingen

Ontdek de voordelen van onze beleggingsoplossingen volledig aangepast aan uw verwachtingen en bezorgdheden en die getuigen van een gezond vermogensbeheer. Meer weten?

Vermogensstructurering

Het is essentieel dat Private Banking, ondersteund door zijn experts, uw persoonlijke vermogenssituatie in haar geheel begrijpt. Op die manier geven we u concrete antwoorden op maat over financiële en successieplanning. Meer weten?

Onze specifieke oplossingen

Elke cliënt legt andere accenten, heeft andere prioriteiten. Dat spreekt voor zich. Daarom is het onze taak u oplossingen te bieden die perfect afgestemd zijn op uw wensen en verwachtingen.

 • Ondernemende visie
 • Vrije beroepen
 • Private Institutionals
 • Expats

Wealth Outlook : altijd geïnformeerd !

Onze specialisten volgen de beurs op de voet en overlopen het financiële nieuws uit binnen- en buitenland. Een belangrijke gebeurtenis op de markten? De nieuwste fiscale wijzigingen? Een interessante beleggingsopportuniteit? Dankzij deze nieuwsbrief bent u altijd en overal op de hoogte van de financiële actualiteit.

Bescherming

Bescherm uw dierbaren, uzelf en uw vermogen. Kies voor een bescherming afgestemd op uw persoonlijke situatie en die van de betrokken personen.

Filantropie

Wilt u zich zinvol en efficiënt engageren in de maatschappij? Wealth Management begeleidt u graag en kan u in dit kader verschillende specifieke oplossingen aanbieden.

Dagelijks bankieren

Beheer uw rekeningen en dagelijkse financiële transacties optimaal. Wij stellen u oplossingen voor die inspelen op uw specifieke wensen en verwachtingen.