Menu

Easy Banking Web

Regel uw dagelijkse bankzaken

Uw rekeningsaldo nakijken, een overschrijving doen, een nieuwe rekening openen of een spaarabonnement nemen: het kan voortaan waar en wanneer u maar wilt.

Beheer uw beleggingen

Log in om het rendement en de schommelingen van uw beleggingen te volgen, effecten te kopen en te verkopen en nieuwe aanbiedingen voor uw portefeuille te ontdekken.

Controleer uw leningen en verzekeringen

Ga naar uw online bank om uw leningen en verzekeringen te bekijken, een krediet aan te vragen, een simulatie te maken van een verzekeringspremie of een kredietkaart te bestellen.

In contact met uw bank

U beschikt over alle contactgegevens van uw Private Banker en uw Private Banking Centre om makkelijk per telefoon of e-mail met hen contact op te nemen

Mijn bank met de steun van een Private Banker

Uw vermogen verdient de beste zorg. Omdat uw behoeften uniek zijn, mag u zelf kiezen op welke manier u uw relatie met de Private Bank wenst aan te gaan.

Maak kennis met uw Private Banker.

Ook voor mensen met een visuele beperking

U past het letterformaat van de teksten op onze website makkelijk aan via de instellingen van uw browser. Vraag eventueel ook een kaartlezer Comfort Voice in uw kantoor. Dat is een speciale kaartlezer met een groter scherm, duidelijkere toetsen en stembegeleiding.

Veiligheid

Online bankieren is eenvoudig en veilig en biedt u heel wat voordelen. Voor uw veiligheid investeren wij in de meest geavanceerde technologieën om u een volkomen betrouwbare bescherming te garanderen.

Ik wil Easy Banking Web gebruiken

Houd uw bankkaart en een kaartlezer bij de hand om in te loggen op uw online bank.

Meer weten?

U leest hier meer over in de verschillende documenten die we voor u selecteerden.